SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Nu mai sînt bilete la Oltchim-Dinamo Volgograd!

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2010 00:00

Oltchim Rm. Vâlcea întîlneşte duminică, de la ora 19:30, pe Dinamo Volgograd, în etapa a doua din grupa principală II a Ligii Campionilor.

Interesul pentru partidă este uriaş la Rm. Vîlcea. Toate biletele au fost vîndute, deşi organizatorii au marit preţul tichetelor la 30 de lei, cu 15 lei mai mult ca pînă acum.

"Dacă am fi avut o sală de 10.000 de locuri, ar fi fost arhiplină. Din păcate nu putem să-i mulţumim pe toţi suporterii care vor să asiste la meci. Avem o mie de abonaţi, restul am vîndut bilete. Sînt oameni care au cumpărat şi acum abonamente, chiar dacă nu mai sînt foarte multe meciuri în Ligă", a declarat vicepreşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.

Ca şi pînă acum, la meciurile din Ligă, Oltchim- Dinamo Volgograd se va disputa cu casa închisă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
 •  14 Februarie 2010, 18:02

Am emotii! Viborg a castigat tocmai datorita jocului pe extreme. La noi insa acum jocul pe extreme scartaie - nici Ada Nechita si nici Iulia Puscasu nu sunt in forma acum. Dinamo este mult mai tare in centru decat Hypo Viena - strapunsa relativ usor de Patricia Vizitiu si Oana Manea. Sa vedem ce va fi; mai sunt mai putin de 2h.

 •  14 Februarie 2010, 15:19

...in legatura cu atmosfera de la Valcea..d-le, m-a surprins declaratia pres. de la ETO, Vanyus , intr-un interviu acordat (nu mai retin carui ziar inaintea returului de la Gyor din grupe) ;" am umblat de-a lungul anilor prin toata Europa dar trebuie sa recunosc ca cel mai bine suntem primiti la Valcea; gazdele sunt totdeauna foarte ospitaliere, si "pandesc"orice dorinta de-a noastra.....

 •  14 Februarie 2010, 06:25

succes Valcea ! BRAILA te sustine ! Stiu ca aveti o atmosfera super!.. Da nu o mai considerati cea mai tare din Romania !.. La Braila e VACARM la orice meci :) ! Oricum SUcces.. Se pare ca noi nu mai avem ce face decat sa speram in a 2 a MINUNE dupa Liberec :P !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close