SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM BAIA MARE

Nu pot să scape de ea! HCM Baia Mare nu renunță total la ”straniere”

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

Brazilianca Alexandra Do Nascimento nu vrea să plece de la Baia Mare. Campioana mondială a avut evoluții lamentabile, dar nu renunță la contract

După ratarea titlului de campioană, HCM Baia Mare a anunțat că-și schimbă strategia. Conducerea clubului maramureșean a declarat că va renunța la jucătoarele străine, urmînd să se bazeze exclusiv pe jucătoare autohtone.

Primarul Cătălin Cherecheș a fost nemulțumit de atitudinea celor mai multe dintre "straniere", care nu au pus suflet în jocurile importante. Rusoaicele Makeeva și Davîdenko, bielorusa Lobach, norvegianca Herrem, brazilianca Arenhardt și-au anunțat plecarea. Nici un cuvînt însă de la celelalte jucătoare străine: Do Nascimento, Abbingh și Gjorgjevska. Prima nu mai e dorită la Baia Mare, fiind și handbalista cu cel mai mare contract, dar brazilianca nu vrea să plece. Ea mai are un an de contract și se prevalează de acest lucru! Abbingh și Gjorgjevska vor fi, se pare, păstrate, mai ales că macedoneanca a semnat prelungirea contractului în luna februarie.

Îi micșorează contractul!

Alexandra Do Nascimento, cea mai bună jucătoare din lume în 2012, avea la Baia Mare un contract de 11.000 de euro lunar. HCM îi va înjumătăți, se pare, angajamentul, iar sud-americanca va accepta. Fără oferte concrete de asemenea valoare, Do

Nascimento rămîne la Baia Mare.

În plus, franțuzoaica Allison Pineau a fost și ea transferată la echipa maramureșeană, centrul din Hexagon fiind marea noutate a echipei. Gabriella Szucs poate fi și ea trecută la capitolul "straniere", dar are un statut special, interul stînga fiind născută la Oradea, iar în plus vorbește la perfecție limba română.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
532148406936444
Alexandru Surduc  •  07 Septembrie 2015, 02:59

Dl Marian Ursescu..s-a vorbit cu cineva din cadrul clubului (daca sursa este oficiala ar trebui mentionata)??? Sau sunt doar povesti in jurnalul " Veveritzei Barfitoare" ?????

energie07
energie07  •  01 Iulie 2015, 17:47

Lamentabile sunt articolele tale. Ai contractul in care sunt mentionati cei 11000 de EUR? Ai noul contract cu jumate suma?

1021082321236511
Péter Mohos  •  01 Iulie 2015, 11:07

Gaby, esti o superfata, voi fi mereu cu sufletul alaturi de tine, indiferent unde vei juca in lumea asta!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează