SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Nu vor cu Tadici! » Scandal la handbal: patru jucătoare boicotează naţionala!

Melinda Geiger se află printre jucătoarele care nu mai vor să vină la lot.
Melinda Geiger se află printre jucătoarele care nu mai vor să vină la lot.

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 21:01

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, a dezvăluit ieri că patru handbaliste i-au transmis că nu mai vin la lot atît timp cît antrenor va fi Gheorghe Tadici.

Oana Manea, de la Oltchim, Florina Chintoan, de la Jolidon Cluj, Mihaela Smedescu şi Melinda Geiger, de la HCM Baia Mare, au transmis scrisori la federaţie prin care anunţă că nu vor mai răspunde convocărilor la echipa naţională, atît timp cît selecţioner va fi Gheorghe Tadici.

Handbalistele au scris în motivarea lor că au fost în mai multe ori jignite şi au suferit un tratament inuman. "Voi discuta cu selecţionerul în zilele următoare şi apoi vom lua o hotărîre", a spus Cristian Gaţu.

Tehnicianul e tranşant. Spune că a trecut vremea cînd jucătoarele îşi votau antrenorul. "Cine nu va răspunde convocărilor va fi suspendat", această prevedere fiind adoptată de conducătorii de cluburi, la şedinţa de acum trei zile.

Tadici a revenit anul trecut la lot, fiind la al patrulea mandat la echipa naţională. România va disputa în luna iunie "dubla" cu Slovacia, din preliminariile CM 2013.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
razvyyc
razvyyc  •  26 Aprilie 2013, 23:17
Postat de usla pe 26 Aprilie 2013, 08:39

Hai sa le luam pe rand: MANEA este singura care ar putea fi titulara, dar si ea in ultimul rand a avut evolutii inconstante. Chintoan , Smedescu, Geiger, intai trebuie sa fie convocate, apoi sa refuze. Dar si in cazul convocarii, nu au siguranta ca vor fi titulare, deci ele, protesteaza pentru ceva ce nu le apartine. Melinda a fost chemata de toti antrenorii, am vazut-o de multe ori jucand, si nu va intrebati de ce niciun antrenor nu a titularizat-o? Si acum vine cu aceasta cerinta, impotriva unui antrenor, care cu "duritatea " lui a cucerit medalia de argint cu nationala. Si care sunt acei antrenori tineri care pot "revolutiona" acest sport ?NUMITI-I ,unde antreneaza&quo

Corect. Geiger este o frustrata. In plus, este in scadere de forma. In ultimii 6 ani nu am observat nimic care sa-mi confirme un eventual salt calitativ in joc. In aparare nu a evoluat in bine, desi credeam ca odata cu trecerea prin mana lui Herbert o sa se schimbe. Cam toate jucatoarele nominalizate nu prea mai au sanse. Smedescu a fost mereu pe locul 3 iar acum vine puternic Denisa Dedu. Pintea face ambele faze binisor, in timp ce Manea este o umbra in aparare. Chintoan este in cadere libera Este timpul sa avem o nationala formata din aparatoare prin excelenta, nu carpe.... Degeaba fac 4-5 faze pe meci daca in aparare sunt varza. Cred ca ultimul turneu amical a pus pe ganduri jucatoar

razvyyc
razvyyc  •  26 Aprilie 2013, 22:54
Postat de demolarii pe 26 Aprilie 2013, 11:38

Prevederea cu suspendarea e neconstitutionala. Clubul reprezinta locul de munca al jucatoarelor, iar federatia nu are contract de munca cu jucatoarele. Prin urmare li se incalca dreptul la munca. Tadici se lauda ca e un bun tehnician. Are ocazia sa demonstreze acest fapt. Sau cauta deja alibiuri pentru incapacitatea sa. Gatu ca si conducator al federatiei e depasit de mult.

Peste tot in lume este aplicata aceasta regula "neconstitutionala".

0177
0177  •  26 Aprilie 2013, 22:05

Colegele celor patru handbaliste ar trebui sa le urmeze exemplul, in felul acesta antrenorul minunat nu ar mai avea pe cine sa "antreneze" si ar fi fortat sa plece Cristian Gatu sa isi asume responilitatea pentru situatia de la echipa alaturi de Gheorghe Tadici, si sa demisioneze impreuna. Cel putin cei doi se sustin si se merita reciproc, mai ramane sa isi suporte unul altuia ineptiile, nu sa le transfere pe umerii handbalistelor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează