FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Campioana spune adio "Templului" » "Steaua nu va mai juca nici un meci în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2015 15:38

După ce că întîmpină probleme din cauza emblemei pierdute, acum Steaua nu a ajuns la înţelegere cu CSA nici pentru prelungirea contractului de închiriere a stadionului Ghencea.

"Roş-albaştrii nu vor mai disputa nici un meci în sezonul 2015-2016 pe stadionul din Bulevardul Ghencea, după ce s-au lovit de refuzul Clubului Sportiv al Armatei de a prelungi contractul de închiriere existent", anunţă azi agenţia Mediafax.

Campioana României va urma să-şi joace meciurile de acasă pe Arena Naţională, conducerea Stelei semnînd deja un contract pe tot sezonul viitor, anunţă sursa citată.

Ce a spus astăzi Gigi Becali despre soarta siglei Stelei

Nici antrenamentele nu se vor mai face în Ghencea. Oficialii roş-albaştrilor au semnat un contract pentru folosirea terenurilor de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ÎCCJ a dat dreptate clubului sportiv.

De la decizia ÎCCJ, cele două părţi au avut mai multe întîlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează