SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR

Nume mari!

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Rulmentul Braşov şi Jolidon Cluj înfruntă două foste cîştigătoare ale Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi a cupelor europene la handbal, efectuată ieri la Viena, a scos în faţa formaţiilor româneşti adversari de calibru în Cupa Cupelor. Rulmentul Braşov şi Jolidon Cluj vor înfrunta două foste cîştigătoare ale Ligii Campionilor, Krim Ljubljana şi Podravka Koprivnica, formaţii care au jucat şi în acest sezon în cea mai importantă competiţie, dar nu au reuşit să treacă de faza grupelor.

Campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, a cucerit de trei ori Liga Campionilor. E echipa la care au evoluat de-a lungul timpului Luminiţa Huţupan Dinu, Simona Gogîrlă, Cristina Cucuianu sau Mihaela Bobocea. În prezent, la Krim joacă fostele campioane mondiale rusoaicele Alizar şi Bodnieva, unguroaicele Kindl şi Eszter Siti, ucrainencele Verheliuk şi Iatsenko, dar şi multe internaţionale slovene. "Vom încerca să intrăm cît mai repede în posesia unor imagini cu jocul adversarei pentru a pregăti cele două jocuri. Cred că şansele sînt egale", a declarat antrenoarea Mariana Tîrcă.
Podravka Koprivnica e echipa cu care Mariana Tîrcă şi Valentina Cozma au cîştigat Cupa Campionilor în 1996. Campioana Croaţiei mai are patru finale în Europa, toate pierdute. Anul trecut a fost eliminată de Oltchim Rm. Vîlcea, dar după ce a administrat vîlcencelor singura înfrîngere în Cupa Cupelor. "Am avut ghinion. Podravka e una dintre favoritele la cîştigarea trofeului. Nu ne va fi deloc uşor, dar important e să ne facem jocul şi, cîte şanse avem, să profităm de ele", a declarat directorul sportiv de la Jolidon, Mircea Cucuian.

Cu mîna lui
"Ce-şi face omul cu mîna lui se numeşte lucru manual", a glumit eri Sorin Tîrcă, preşedintele Rulmentului, cel care a tras din urnă, la Viena, adversarul din sferturile de finală. Sper să fie cu noroc, deşi întîlnim o echipă foarte valoroasă. Şansele cred că sînt egale, dar e bine că jucăm primul meci în deplasare", a subliniat Tîrcă.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Februarie 2008, 00:40

mai degraba e flituita Tarca de la Brasov decat Tadici de la nationala. s-a bagat o multime de bani in Rulmentul anul asta, chiar mai multi decat in Oltchim, si daca rezultatele nu vor veni, s-ar putea ca Florescu sa-i zica bye bye lui Tarca. campionatul nu o sa-l castige in mod sigur, pentru ca la Valcea n-are nici o sansa Tarca sa plece fara cel putin 5-6 boabe diferenta. cupa cupelor e destul de greu de castigat, ceva imi spune ca nu vor prinde nici finala. povestile cu superjucatoarele care sunt asteptate la Brasov sunt doar povesti de gura presei. nu are Florescu forta financiara cu care il crediteaza toti. daca intrati pe siteul camerei de comert a Judetului Valcea, o sa vedeti ca la ultimul audit pricipala firma a lui Florescu era in pragul falimentului. cred ca are griji mai mari la ora asta decat sa bage milioane in handbal. dar nimeni nu-i poate opri pe brasoveni sa viseze. e dreptul lor. noi nu putem decat sa le uram vise placute in continuare! sa ramaneti voi cu iluziile si cu proiectele grandioase pentru viitor si noi sa traim prezentul in stil mare cum o facem ;)

 •  20 Februarie 2008, 20:42

Chiar si asa ! Privitzi la interii NATIONALEI ! Vetzi vedea ce vor face ! Eu unul....asa cum le stiu, si asa cum le vad, sunt sigur ca vor da mai mult de 14 goluri ! Vor face ca F.R.H. si implicit D-l Gatzu sa il flituiasca pe "tadici". Asta va fi linia noastra de 9 m si gura noastra de tun in urmatorii 14 ani :"NEAGU-VIZITIU"! BAFTA FETELOR, TINETI-O TOT ASA !

 •  20 Februarie 2008, 09:30

ironie bine plasata. lol

Vezi toate comentariile (4)
Comentează