SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

O anunță pe Niombla » CSM București a obținut semnătura franțuzoaicei Gnonsiane Niombla, de la Fleury, care va semna pe doi ani

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

CSM București a perfectat al doilea transfer pentru viitorul sezon.

După muntenegreanca Majda Mehmedovici, extrema stânga de la Buducnost Podgorica, azi campioana României o va anunța pe franțuzoaica Gnonsiane Niombla, un inter stânga de 25 de ani, care vine de la campioana Fleury Loiret.

Niombla a avut evoluții foarte bune atât în campionat, cât și în Liga Campionilor, acolo unde a fost golgeterul echipei, cu 66 de goluri marcate. Campioană europeană de tineret, cu reprezentativa Franței, în 2007, jucătoarea de culoare a făcut trecerea la echipa de senioare a "cocoșului galic", unde a adunat 41 de selecții.

Cât a jucat la Fleury, Niombla a câștigat titlul în 2015, dar și Cupa Franței în 2014. În acest sezon, chiar în week-end-ul trecut, Niombla a cucerit Cupa Ligii Franței, fiind cea mai bună jucătoare în finala câştigată, 25-20 cu Nice, marcând de 5 ori.

CSM București o mai are în vizor și pe Eliza Buceschi, centrul "naționalei" României, care termină în această vară contractul în Germania, cu Thuringer.

Marian Ursescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close