SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR/ OLTCHIM

Oana Şoit: ”Mă simt ca la naţionala feminină”// Aurelia Brădeanu: ”Este cea mai echilibrată grupă în opinia mea”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 19:58

Handbalista Oana Chirilă Şoit a fost adusă de Oltchim de la vicecampioana en-titre a Europei, Itxako Navarra, dar spune că nu consideră că este un pas înapoi: ”Nici vorbă de un pas înapoi. Sinceră să fiu mi-am dorit foarte mult să ajung la Oltchim, este un club mare al Europei. Am petrecut o perioadă frumoasă la Itxako, dar acum mă gîndesc doar la noua mea echipă. Am venit şi pentru că aici este antrenor domnul Radu Voina, am lucrat cu dînsul şi la naţională. Azi mă simt cam ca la o reunire de la naţională. Una peste alta vreau să joc şi în tricoul Oltchimului o finală de Liga Campionilor. Voi juca împotriva lui Itxako în grupe şi vreau să le batem. Le-am şi spus fostelor mele colege că va fi greu cu Oltchim, că nu vor mai prinde echipa vîlceană într-o perioadă aşa de grea ca în sezonul trecut. Dacă va fi nevoie voi face şi pe translatoarea după meciurile directe şi sunt sigură că totul va fi după succese ale Oltchimului.”

Şoit a evitat să spună dacă ştie de eventuale tratative dintre Oltchim şi Alexandrina Barbossa, interul portughez de la Itxako: ”Cred că o handbalistă ca Barbossa este dorită la orice echipă din lume. Este o handbalistă de mare valoare care a ajutat mult echipa în sezonul trecut.”

”Sînt bucuroasă, m-am întors acasă”

Aurelia Stoica Brădeanu a declarat la reunirea lotului Oltchimului că este bucuroasă că s-a întors la clubul unde s-a lansat în handbalul mare: ”Aici am început handbalul, aici am trăit multe clipe frumoase, este normal să mă bucur că m-am întors. Practic m-am întors acasă. Sper ca totul să iasă bine şi la Oltchim să reuşesc cea mai bună performanţă a mea ca jucătoare. A contat mult şi faptul că la Oltchim este antrenor domnul Radu Voina, cel alături de cre am colaborat excelent şi la echipa naţională.”

„Mica” crede că grupa Oltchimului din Liga Campionilor este una foarte dificilă: ”Este cea mai echilibrată grupă în opinia mea. Trebuie să avem mare atenţie şi să ne calificăm în gupele principale”.

Brădeanu şi-a amintit şi de meciul dintre ETO Gyor şi Lada Togliatti, pierdut de unguroaice pe propriul teren în anul 2008, rezultat în urma căruia Oltchim a ratat accederea în faza semifinalelor Ligii Campionilor: ”Au fost multe speculaţii conform cărora Gyor a cedat deliberat acel meci. Nu este adevărat, un club aşa de mare cum este Gyor nu face aşa ceva. Pur şi simplu atît s-a putut în acel meci şi Lada s-a impus. Îmi pare rău şi acum că Oltchim a ratat calificare dar asta este viaţa, se mai întâmplă.”

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (3)
vera7kc
vera7kc  •  06 Iulie 2011, 16:07

Ma bucur mult ca Oana si Mica au venit la Oltchim. Le respect enorm pt ceea ce au facut la nationala. Dar nu sunt sigura ca venirea la Oltchim e un pas inainte pt ele. Sa speram ca ma insel si ca vom juca (poate si castiga) finala de CL sezonul asta.

cesar
cesar  •  04 Iulie 2011, 21:35

MICA BRADEANU acelasi OM cu mult bun simt , si echilibru. o tara intreaga te iubeste . iti doresc sa cistigi CHAMPIONS LEAGUE cu OLTCHIM!!! BINE AI VENIT ACASA MICA!!!

monicasfarcioc
monicasfarcioc  •  04 Iulie 2011, 20:25

O sa fie binee,mai ales daca fetele sunt si ele foarte optimiste si dornice de castiggg,sunt sigura k o sa fie bine :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează