SPORTURI  »  HANDBAL  »  CONTRE

Obreja contra Gaţu!

handbal
handbal

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2008 00:00

Preşedinţii de la handbal şi box se ceartă pe Sala Polivalentă, pe care vor să o închirieze la sfîrşitul lunii martie. Contrele privind organizarea turneului de calificare la JO de la Beijing continuă. Oficialii FRH au hotărît peste capul selecţionerului Gheorghe Tadici şi al fetelor ca Bucureştiul să găzduiască meciurile cu Ungaria, Polonia şi o reprezentantă din Asia, din 28-30 martie.

"Federaţia Internaţională impune ca turneul să se dispute într-o sală de 5.000 de locuri. Nu avem ce face", a declarat Cristian Gaţu, preşedintele FRH. Sala Polivalentă din Bucureşti, locul stabilit, va fi ocupat însă pe 29 martie de meciul lui Adrian Diaconu pentru titlul mondial de box la categoria semigrea. "Ne-am luptat în Mexic pentru a organiza meciul şi acum nu avem sală? Domnul Gaţu mi-a mai făcut şicane. I-am cerut şi eu Sala Floreasca pentru Centura de Aur şi m-a refuzat. Noroc însă cu domnul Tadici. Îi mulţumesc public! El vrea să joace la Rîmnicu Vîlcea şi, din punctul meu de vedere, treaba e rezolvată. Gaţu e împotriva echipei României", a declarat Obreja. 

IHF nu impune însă organizarea turneului într-o sală de 5.000 de locuri, ci doar recomandă. "Dacă nu avem sală, de ce să jucăm la Bucureşti? Oricum, nu mai vreau să fie o atmosferă de înmormîntare, ca la alte meciuri. Publicul din Bucureşti nu e public de handbal", a spus şi Tadici. Secretarul general al FRH, Mihai Marinescu, e însă categoric. "Am făcut adresă să închiriem Polivalenta şi acolo se va juca handbal. Nu va intra nici un Diaconu!".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2008, 16:03

E pentru prima data cand Gatu nu e de partea lui Tadici. Pana acum ii canta in strune si ii ierta orice. De mult Gatu trebuia sa-l dea afara de la nationala de handbal feminin pe Tadici. Iar acum cand ar trebui sa fie de partea lui face pe viteazul De aici va avea de suferit si handbalul feminin si boxul Ca la noi la nimenea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează