SPORTURI  »  HANDBAL  »  DISTINCŢIE

Oficial cea mai bună » Neagu şi-a luat premiul

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2011 22:47

Cea mai bună jucătoare din lume în 2010 a fost recompensată ieri, la Malmo, de preşedintele IHF, Hassan Moustafa

Înaintea finalei Campionatului Mondial, Franţa-Danemarca, Cristina Neagu şi Filip Jicha, cei mai buni handbalişti din lume în 2010, şi-au primit distincţiile.

Românca a primit o statuetă din mîna preşedintelui IHF, Hassan Moustafa, dar şi un cec în valoare de 10.000 de euro pentru performanţa ei.

"Am avut mari emoţii. Simţeam că-mi tremură picioarele. A fost un sentiment senzaţional să fiu premiată într-o sală arhiplină şi toată lumea să mă aplaude", a declarat Cristina. Interul stînga al Oltchimului s-a fotografiat apoi alături de cehul Jicha, jucător la Kiel, cel mai bun handbalist din 2010, care, ca şi ea, evoluează tot pe postul de inter stînga.

"E un premiu care mă onorează, dar mă şi obligă. Îmi doresc enorm ca în 2011 să cîştig Liga Campionilor cu Oltchim şi să urc din nou pe podium cu România la Mondialul din Brazilia", a încheiat Cristina.


Manaharova la Oltchim
Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, a reuşit ieri transferul extremei dreapta din "naţionala" Ucrainei, Iulia Manaharova. Ucraineanca are doar 22 de ani şi a avut evoluţii excelente la Campionatul European de anul trecut. Manaharova a jucat pînă în prezent la campioana Ucrainei, Sparta Kiev, şi a fost ofertată şi de ETO Gyor, campioana Ungariei. Extrema dreapta a ajuns ieri în România şi azi se va alătura lotului vîlcean. Ea poate să joace în Liga Campionilor, urmînd să debuteze chiar duminică, împotriva formaţiei Buducnost Podgorica.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
droe
droe  •  31 Ianuarie 2011, 12:24

Sunt un simplu fac, atata tot!

anagramu
anagramu  •  31 Ianuarie 2011, 08:37

droe i-ti citesc ca ceva timp comentariile,cu siguranta suntem interesati de accelasi subiect CN8,am obervat de mai multe oric ca incerci sa faci unele dezvaluiri!Cine esti ,droe?Respect CN8!!

varain2
varain2  •  31 Ianuarie 2011, 05:54

Felicitari!..din inima!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close