SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU INTERNATIONAL

Oltchim a cîştigat "Sika Cup" la Bad Urach

Articol de - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea, a cîştigat duminică turneul internaţional de la Bad Urach (Germania), dotat cu trofeul "Sika Cup".

"Galacticele" au învins în finală cu 23-19 (11-11) pe Zvezda Zvenigorod, vicecampioana Rusiei, echipa pregătită de Evgheni Trefilov, selecţionerul Rusiei, campioana mondială. În grupe, Oltchim a cîştigat toate cele şase confruntări, pentru ca în finală vîlcencele să treacă de Hypo Viena, campioana Austriei, cu 25-18.

Oltchim se va întoarce luni acasă după stagiul de pregătire din Ungaria şi Germania. Româncele au obţinut în această vară, în partidele amicale, 19 victorii şi o singură înfrîngere!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cristinaco71
cristinaco71  •  31 August 2010, 11:15

Felicitari fetelor! Sper din tot sufletul ca aceste victorii sa fie primii pasi pentru castigarea CL!!! Va tin pumnii si sunt alaturi de voi la fiecare meci!! HAI OLTCHIM!!!

handbalvolei
handbalvolei  •  29 August 2010, 20:47

handbalvolei.ro cele mai noi stiri din handbal si din volei

dilibau
dilibau  •  29 August 2010, 20:14

Sper sa nu fim "regine" doar in amicale, si in CL sa ratam cu poarta goala... cind o fi sa ne reintilnim cu Gyor sau Zvezda sa fie fetele la fel de dominatoare si de artzagoase...forza Oltchim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close