SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM ROMAN - OLTCHIM 27-28

Oltchim a învins HCM Roman în ultima secundă » S-au făcut de rîs

Yeliz Ozel a salvat
Oltchimul ieri
Foto: Raed Krishan
Yeliz Ozel a salvat Oltchimul ieri Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 21:35

Campioana României, neînvinsă în România din 8 ianuarie 2009, a cîştigat la Roman printr-un gol marcat în ultima secundă


Oltchim Rm. Vîlcea şi-a pierdut din strălucire. Ieri, campioana României a deschis noul sezon al Ligii Naţionale feminine, la Roman, în partida cu HCM, ocupanta locului 5 în sezonul trecut, dar evoluţia a fost una sub aşteptări.

Gazdele au condus de la jumătatea primei reprize, iar vîlcencele s-au zbătut să ţină pasul cu moldovencele. Aproape de un rezultat mare, handbalistele de la Roman s-au speriat parcă pe final. De la 26-24, Oltchim a egalat, moldovencele au ratat apoi o lovitură de la 7 metri. La 27-27, vîlcencele au marcat golul victoriei prin turcoaica Ozel. În chiar ultima secundă!

La final, antrenorul Radu Voina a luat foc. "E nesimţire. S-au făcut de rîs. Asta nu e atitudine pentru nişte jucătoare profesioniste. Nu poţi rata 15 situaţii de unu la unu cu portarul advers", a tunat Voina. Vîlcencele au pus evoluţia lor modestă pe oboseală, ele petrecînd trei zile în autocar, după 1.700 de kilometri. "Să nu aud că dau vina pe oboseală! Le e prea bine. Toată lumea joacă individual, nu se ajută în apărare. Ele cred că pe teren intră doar numele şi tricourile şi pot să cîştige fără să transpire", a adăugat Voina.


Duel între primele patru
Cele mai bune patru echipe din România în sezonul trecut se vor întîlni în cel mai important turneu masculin, la Constanţa. În semifinalele Cupei "FRH 75 de ani" se vor întîlni azi Bucovina Suceava cu HC Odorhei (ora 17:00) şi HCM Constanţa-UCM Caraş Severin (ora 19:00). Învingătoarele din cele două partide vor juca finala sîmbătă, de la ora 14:00.

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (16)
dorindeva
dorindeva  •  05 Septembrie 2011, 15:34

@angeladeva Daca continuam cu Anja, la Podgorica cred ca mai aveam o sansa, asa ne-am "rupt gatul voiniceste" inainte de a intra in teren. Sper sa ne trezim cat mai repede din acest vis urat, daca vrem sa defilam in 18 decembrie pe Bulevardul Paulista, sau pe Bulevardul Traian la finala C.L.

angeladeva
angeladeva  •  05 Septembrie 2011, 14:14

"Consider că perioada petrecută la Vâlcea a fost o experienţă excelentă. Am reuşit cîteva lucruri importante pentru trecerea echipei de la un stil de joc la altul iar mecanismele începuseră să funcţioneze atunci cînd am fost concediată" au fost ultimele cuvinte spuse de Anja, si......"Trebuie să-şi ducă crucea fiecare, inclusiv jucătoarele, care erau mulţumite cu două antrenamente pe săptămînă" si....Cine o poate contrazice? Vorba aia, trebuia lăsată să-şi rupă gîtul pînă la capăt, dacă tot s-a ajuns aici. ", a spus selecţionerul Radu Voina. Cate antrenamente sa fac acum de joaca asa? Doamne, cum spune o vorba romaneasca , nu sapa groapa altuia ca s-ar putea sa cazi

suporter_valcean
suporter_valcean  •  03 Septembrie 2011, 09:20
Postat de dorindeva pe 02 Septembrie 2011, 12:58

@...recunoasteti cu sportivitate ca nu mai aveti solutii, ca s-a ajuns la un nivel maxim si ca de aici mai sus nu se poate. Nu incercati sa dati vina doar pe fete, ca nu merita, ca nu pot, ca nu vor, ca...si multe altele. Tot cu ele ati ajuns in finala C.L. iar pe cele noi d-voastra le-ati adus, iar cele care au plecat au plecat la recomandarea domniei voastre. Este bine ca fiecare sa faca ceea ce crede ca este mai bun pentru Oltchim.

Ca a ajuns la un nivel maxim si mai mult de atat nu poate. El, antrenorul, si-a atins nivelul de incompetenta, echipa are inca potential. Voua, celor din grupul Deva, ce v-au spus fetele despre cat de mult s-a schimbat Radu Voina? Cat s-a apropiat el in limbaj si atitudine de Ghitza Tadici. Este atitudinea specifica conducatorilor depasiti de evenimente, care apeleaza in final la jigniri si teroare pentru a-si asigura linistea in echipa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează