SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Oltchim a pierdut două jucătoare » Elisei şi Farcău vor pleca de la Vîlcea

Valentina Elisei Ardean (foto) şi Ramona Farcău joacă la Oltchim din 2006 // Foto: Raed Krishan
Valentina Elisei Ardean (foto) şi Ramona Farcău joacă la Oltchim din 2006 // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 21:01

Valentina Elisei şi Ramona Farcău n-au semnat contracte noi cu campioana României şi urmează să plece de la Vîlcea.

Două handbaliste importante de la Oltchim, Valentina Elisei Ardean şi Ramona Farcău, aflate la final de contract, nu şi-au prelungit înţelegerea cu campioana României.

Cele două jucătoare au refuzat să mai discute, din cîte se pare, cu clubul oltean, după ce ofertele au venit prea tîrziu. Farcău e foarte aproape de un contract la Dunărea Brăila, ocupanta locului 3 în Liga Naţională, iar Elisei are oferte de la finalista Ligii Campionilor, ETO Audi Gyor, dar şi de la campioana Serbiei, RK Zajecar, formaţia la care evoluează şi Tereza Pîslaru.

În condiţiile în care Oltchim le pierde pe cele două jucătoare, rămîne în lot doar cu trei extreme: Adriana Nechita, Iulia Managarova şi Iulia Curea. În plus, pe partea stîngă va putea evolua doar Curea. În aceste condiţii, oficialii Oltchimului caută o extremă stînga, fiind în discuţii cu cîteva handbaliste din străinătate.

Pleacă zece jucătoare
În afara Valentinei Elisei şi a Ramonei Farcău, Oltchim va mai renunţa în acest intersezon şi la portarii Sanela Knezevici, Paula Ungureanu şi Mihaela Smedescu, dar şi la jucătoarele de cîmp Patricia Vizitiu, Ionela Stanca, Melinda Geiger, Oana Chirilă şi Yeliz Ozel. Singurele veniri certe la Oltchim sînt pînă acum Allison Pineau şi Amandine Leynaud (de la Metz), Silvia Navarro şi Alexandrina Barbosa (de la Itxako).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (29)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Iunie 2012, 18:55

cred ca era necesara o schimbare a lotului ...o plafonare in jocul multor jucatoare era evidenta iar contractele destul de mari a facut ca echipa sa bata pasul pe loc(neagu a si declarat ca daca nu va mai juca nu e un capat de tara deoarece are pusi deoparte destui bani)destule jucatoare la final de cariera nu faceau decat sa avem lotul cel mai numeros dar ..rezultate lipsa cred ca se va mai aduce cel putin o jucatoare(pivot)manea bate pasul pe loc(totusi cred ca lista e"copiata"gresit)si cateva jucatoare tinere care pot creste valoric pe langa cele consacrate singura pb ce ramane este integrarea celor noi(peste 2jucatoare noi in lot deja sunt pb)deci nu stiu daca vor fi rezultate

dilibau
dilibau  •  31 Mai 2012, 22:18

Hm... dintre toate plecarile, cea a Patriciei pare cea mai ilogica. Oltchim n-are inter dreapta de meserie, vad ca nici macar Melinda nu va fi retinuta iar venirea Katarinei e deja doar un vis frumos. Nu stim nici cand va reveni (speram cat mai repede!) Cristina, iar echipa e destul de subtirica pt un marton de CL. Sper ca cei din conducere stiu ce fac, mai e timp berechet pt perfectarea altor transferuri, dar poate ca plecarile vor fi benefice inclusiv pt cele care pleaca. Poate Alice va redeveni cea mai buna extrema iar Ramona va reusi mai multe la Braila. Le multumim pt ce au facut pana acum si le uram succes. Totusi Voina e enigma, el nu mai pleaca odata?

swdc
swdc  •  31 Mai 2012, 08:48
Postat de red77 pe 30 Mai 2012, 08:21

pleaca ozel ? asta da prostie ! restul au fost mediocre tot sezonul ! si asta ca se intareste gyor daca o ia pe elisei ... buna gluma asta ! elisei e pe langa handbal de vreo 2 ani aproape ! vizitiu era la oltchim pentru ca era cea mai buna prietena a cristinei neagu !

Si daca "restul" au fost mediocre, a cui e vina?! Ai vazut vreodata seriozitatea lui Alice - si nu numai -, la antrenamente?! "Gluma buna", daca nu e gluma, o sa se intoarca impotriva celor care au aruncat bumerangul! Daca Elisei e pe langa handbal...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează