SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NATIONALA

Oltchim a plecat de la Viena la Galaţi

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

După ce sîmbătă seara au învins în Liga Campionilor, la Viena, pe Hypo, cea mai galonată echipă din handbalul european, 31-26, "galacticele" de la Oltchim s-au trezit duminică la ora 5 dimineaţa.

Cu ochii cîrpiţi de somn, Luca, Stanca şi celelalte fete au plecat spre aeroport. De la Bucureşti, Oltchim nu a plecat însă spre Rm. Vîlcea, ci spre Galaţi. Luni, în oraşul de pe Dunăre, Oltchim va juca de la ora 11:00 meciul restanţă din etapa a 14-a a Ligii Naţionale. "E obositor pentru fete, nu au avut timp să respire, dar nu avem ce face. O să încercăm să dozăm efortul, o să joace şi fetele care au făcut-o mai puţin în partida de la Viena", a declarat antrenorul Radu Voina.

De la Galaţi, luni imediat după meci, Oltchim va pleca spre Rm. Vîlcea. "Trebuie să pregătim cum se cuvine meciul cu Volgograd. Va fi unul foarte greu", a adăugat Voina.

Oltchim e neînvinsă în campionat după primele 13 etape, avînd maximum de puncte, 26. Oţelul e pe locul 9, cu 12 puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează