SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Oltchim a stabilit data meciului retur cu Gyor: 18 aprilie

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Campioana României Oltchim Râmnicu Vâlcea a stabilit data meciului retur cu Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, aceasta fiind 18 aprilie.

Partida tur se va juca în 10 aprilie, la Gyor, în timp ce returul, la Râmnicu Vâlcea, în 18 aprilie, de la ora 19.00.

"În semifinale vom juca în sala noastră, nu putem muta meciul retur la Bucureşti, nu se cade să facem aşa ceva fanilor noştri, care ne-au încurajat tot sezonul. Dar, dacă ne vom califica în finală, meciul de pe teren propriu îl vom juca în Sala Polivalentă din Bucureşti, pentru că afluxul de spectatori va depăşi cu mult capacitatea sălii noastre din Râmnicu Vâlcea", a declarat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  25 Martie 2010, 12:31

Grupul de la Deva va fi alaturi de echipa , inclusiv in ziua cand veti castiga marea finala. RESPECT si MULTA BAFTA !!!

 •  23 Martie 2010, 10:41

Ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea si al Oanei Manea sa castigati si sa jucati finala UCL. Fetelor ziua de 18 aprilie va fi ziua reusitei si bucuria a milioane de romani. Sunt alaturi de voi in aceasta grea batalie! HAI OLTCHIM!!!

 •  22 Martie 2010, 12:58

parca vad ca, capoteaza iar inexplicabil si pierd in mod lamentabil iar exemplele din pacate sunt destule, ultima isparava fiind la campionatul mondial din china

Vezi toate comentariile (5)
Comentează