SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim e în pericol de desfiinţare » Butoiul cu pulbere

Soarta jucătoarelor de la Oltchim e incertă. Dacă echipa se desfiinţează, ele vor trebui să-şi caute alte echipe Foto: Cristi Preda
Soarta jucătoarelor de la Oltchim e incertă. Dacă echipa se desfiinţează, ele vor trebui să-şi caute alte echipe Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 11:16

Oltchim a rămas fără preşedintele Ioan Gavrilescu, iar sponsorul principal şi-a retras sprijinul

Sezonul dezastruos al Oltchimului în Liga Campionilor a adus repercusiuni dintre cele mai neaşteptate la clubul vîlcean. Preşedintele Ioan Gavrilescu, cel care a condus gruparea olteană timp de 33 de ani, şi-a dat demisia. Ieri, la o zi de la hotărîrea şefului grupării vîlcene, Constantin Roibu, managerul SC Oltchim, a anunţat că societatea îşi retrage sprijinul financiar.

"Nu mai suport bîrfele şi zvonurile din club. M-am săturat ca eu, cel care dau banii, să fiu atacat de cei din club şi să aflu ce măsuri vor să ia din ziare! Domnul Gavrilescu nu mi-a pus niciodată condiţii să dispară Raluca Covaci din club, pentru că nu-mi poate pune el mie condiţii!", a spus Roibu.

Gavrilescu a discutat săptămîna trecută cu Roibu şi i-a spus că nici un angajat al clubului nu vrea şi nu poate să lucreze cu Raluca Covaci, fiica impresarei Cristinei Neagu. Prezentată ca fiind noul vicepreşedinte al clubului, Covaci era trecută în statul de plată ca ofiţer de presă! Ea a luat toate hotărîrile în club pe perioada Anjei Andersen, gruparea avînd cheltuieli cu 50 la sută mai mari decît în perioada premergătoare numirii danezei! "S-au lăudat că au sponsori şi că se pot descurca pe cont propriu. Foarte bine, eu nu mai dau nici un ban", a încheiat Roibu.

Lucruri din culise
Echipa s-a scindat în două din momentul în care la Oltchim a fost adusă Raluca Covaci. Avînd mînă liberă de la Roibu, Covaci a favorizat unele fete (Neagu, Vizitiu, Ozel, Pidpalova) şi le-a defavorizat pe celelalte. A avut şi sprijinul unuia dintre sponsorii secundari ai clubului, dealerul Mercedes, Autoportal. "În fiecare seară familia Stoian şi cu cîteva fete se întîlnesc la masă şi pun la cale strategia de viitor a echipei. Le-au spus fetelor că îşi vor face ei echipă dacă Oltchim se retrage. Deci ele ştiau de retragerea sponsorului principal dinainte", a declarat una dintre jucătoare. "Şi cînd Anja Andersen a fost adusă la Oltchim, cei din club nu ştiau, ci doar Raluca Covaci, Neagu, Vizitiu şi familia Stoian", a adăugat handbalista.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vera7kc
vera7kc  •  01 Aprilie 2011, 17:30

"În fiecare seară familia Stoian şi cu cîteva fete se întîlnesc la masă şi pun la cale strategia de viitor a echipei. nu e plictisitor ca in fiecare seara sa se intalneasca la masa si sa puna la cale strategia de viitor? chiar atatea au de discutat? stiti cum suna stirile voastre? ca un scenariu de telenovela:) tot timpul aveti surse in interior...tot timpul declara cate o jucatoare de la club cate ceva. daca e adevarat sa dea o declaratie completa fara anonimat....daca e adevarat nu are de ce sa se teama.. totusi cred ca multa lume este deranjata de tratamentul preferential oferit unor jucatoare. un club profesionist nu ar permite asa ceva....nu e corect fata de celelalte fete

suporter_valcean
suporter_valcean  •  31 Martie 2011, 20:25

Roibu: „Anja a fost lucrată de conducere" Pentru prima oară de la plecarea Anjei Andersen, omul despre care s-a spus că a fost principalul artizan al aducerii danezei la conducerea echipei a vorbit şi despre fosta antrenoare a Oltchimului. „Toată conducerea clubului a lucrat împotriva ei. Atunci când cineva vrea să schimbe anumite lucruri, nu te pui împotriva performanţei. Cred că aşa e normal", a declarat Constantin Roibu.

suporter_valcean
suporter_valcean  •  31 Martie 2011, 20:24

O confirmare oficiala:

Vezi toate comentariile (16)
Comentează