SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUXTEHUDER SV-OLTCHIM, SÎMBĂTĂ, ORA 16:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oltchim joacă mîine cu Buxtehuder » Jucătoarele nu lasă garda jos: "Nu ne va fi uşor în Germania!"

Marija Jovanovici se aşteaptă la un meci echilibrat.
Marija Jovanovici se aşteaptă la un meci echilibrat.

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 18 octombrie 2012 19:55

Galacticele de la Oltchim nu privesc meciul cu Buxtehuder ca unul dinainte cîştigat. Nemţoaicele joacă al optulea meci în Ligă, pierzîndu-le pe toate pînă acum.

După victoria cu Hypo Viena, 30-25, Oltchim Rm. Vîlcea joacă sîmbătă al doilea meci în grupa A, la Hamburg, contra vicecampioanei Germaniei, Buxtehuder SV. Nemţoaicele au pierdut la scor în prima etapă, 26-36 la Randers, în Danemarca.

Chiar şi aşa, vîlcencele nu văd partida ca una facilă. Muntenegreanca Marija Jovanovici, vicecampioana olimpică de la Londra, se aşteaptă la un meci echilibrat. " Oltchim şi-a îmbunătăţit jocul, dar acum avem meci în deplasare. Cu siguranţă va fi mai greu.

Buxtehuder nu a jucat aşa de bine la Randers, dar cu siguranţă nemţoaicele vor arăta altceva cu noi. Vor încerca să cîştige, deşi noi ne-am propus să ne întoarcem cu cele două puncte. Un lucru e cert, nimeni să nu se aştepte la 60 de minute uşoare", a subliniat Jovanovici.

"Cu Hypo am avut probleme în apărare, dar vom remedia şi acest impediment. Ne antrenăm în fiecare zi ca să devenim cele mai bune. Cînd vom îmbunătăţi şi jocul defensiv, va fi mult mai bine", a adăugat Marija.

"Să avem răbdare cu Neagu!"
Tehnicianul danez al Oltchimului, Jakob Vestergaard, crede şi el că Buxtehuder are alt potenţial faţă de prestaţia din disputa cu Randers. "Am văzut multe alte meciuri jucate de adversara noastră. A învins pe Leipzig, printre altele, chiar dacă la un singur gol, şi sînt neînvinse în campionat. Trebuie să fim atenţi, pentru că sînt foarte surprinzătoare!", a avertizat Vestergaard.

Danezul a adăugat că, în ceea ce o priveşte pe Neagu, ea va juca şi la Hamburg. "Umărul ei e bine, dar mai trebuie protejat. Normal că îmi doresc să joace mai mult, dar nu trebuie să ne grăbim. Merge în direcţia bună, dar e nevoie de răbdare", a încheiat Vestergaard.

7 meciuri a jucat în Liga Campionilor Buxtehuder SV, nereuşind nici un rezultat pozitiv

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jeansello
jeansello  •  19 Octombrie 2012, 21:35

Nu inteleg: le-a pierdut pe toate in Liga(cum spuneti voi),sau le-a castigat pe toate (cum spune Vestergaard) ??? Hotarati-va !!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează