SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR

Oltchim, la mîna altora!

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Oltchim poate rata calificarea în semifinalele Ligii, chiar şi cu 7 puncte în clasament

Semifinalele sînt în ceaţă. Rezultatul de egalitate din prima etapă a grupei principale, 28-28 la Nurnberg, coroborat cu înfrîngerea de duminică de la Gyor, 27-30, au dat peste cap planurile Oltchimului în ceea ce priveşte calificarea în penultimul act al Ligii Campionilor.


Campioana României trebuie să cîştige sîmbătă cel puţin un punct în deplasarea de la Togliatti pentru a nu sta la mîna altora şi a-şi juca şansele doar pe teren propriu. În caz contrar, o înfrîngere în faţa rusoaicelor de la Lada le va complica existenţa vîlcencelor, care vor trebui să aştepte jocul rezultatelor. Imediat după meciul de la Gyor, oficialii vîlceni au început să-şi facă tot felul de calcule.

Varianta 1. Oltchim face egal sau bate la Togliatti
E soluţia care convine de minune Oltchimului. "Galacticele" mai au de jucat apoi pe teren propriu cu Nurnberg şi ETO Gyor. Victoriile sînt imperios necesare şi le-ar aduce vîlcencelor 8 puncte în clasament. Cu opt puncte, nu pot rata calificarea în semifinale, indiferent de celelalte rezultate.

Varianta 2. Oltchim pierde în Rusia
E varianta pesimistă, care le-ar aduce pe vîlcence la mîna altora. Lada ar depăşi Oltchim în clasament deja după etapa a patra. Rusoaicele trebuie apoi să cîştige acasă cu FC Nurnberg şi la Gyor şi acumulează 8 puncte. În schimb, Oltchim nu mai poate trece de graniţa de 7 puncte. E o variantă deloc greu de crezut, mai ales că Gyor, dacă va bate sîmbătă la Nurnberg, cenuşăreasa grupei, e sigură de calificare şi, în proporţie de 99 la sută, de pe primul loc. Astfel, pe maghiare nu le vor mai interesa ultimele două jocuri, unde pot trimite în teren rezervele.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  29 Februarie 2008, 16:13

intr-adevar, nu ar strica putina seriozitate din partea gsp, in facultate convinsesem o gramada de colegi ca primul ziar cumparat dimineata la cafea sa fie gsp, imi pare rau. nu spun ca cei de la prosport sunt mai grozavi, insa aveam alte pretentii la voi. cei care il injura pe tadici sunt niste complexati, bv trebuie sa demonstreze prin castigarea unei cupe europene si abia apoi puteti trece la "arogantze". pa

 •  28 Februarie 2008, 10:48

tot oltchimul ramane cea mai tare

 •  26 Februarie 2008, 15:22

PENTRU CEI CARE UITA REPEDE DIN CAUZA SCLEROZEI CARE O POARTA CU EI:OLTCHIM in LIGA CAMPIONILOR in acest sezon,nu in 3 sezoane ca pana acum:12 jocuri=10 victorii,1 joc egal, 1 joc pierdut=linie de clasament senzationala!Cu Tadici antrenor.STIATI?Notati-va ,si urmariti ,in urmatori multi ani,la fel si la NATIONALA, 2 campionate mondiale consecutive,cu 2 finale.O SA VA FIE DOR TARE SCLEROZATILOR,care va lasa memoria repede ,dupa interese mizerabile,asa cum santeti si voi,FRUSTRATILOR DE PRETUTINDENI!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează