SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchim va avea un sponsor nou » Cu Digi pe piept

Articol de - Publicat vineri, 18 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 februarie 2011 23:03

Consorţiul Digi, cel care deţine şi posturile TV cu aceleaşi nume din România, va semna un contract de sponsorizare cu vicecampioana Europei, Oltchim

Oltchim Rm. Vîlcea va avea la meciul de duminică, de pe teren propriu, contra campioanei Sloveniei, Krim Ljubljana, un nou sponsor pe tricourile de joc. Consorţiul Digi, cel care deţine posturile de sport DigiSport şi DigiSport Plus, s-a arătat interesat de o colaborare cu campioana României. "Am discutat cu cei de la Digi şi am bătut palma cu ei. Contractul nu a fost încă semnat, dar ei au fost de acord cu condiţiile noastre", a declarat Ioan Gavrilescu, preşedintele Oltchimului.

Digi urmează să vireze în contul Oltchimului suma de 100.000 de euro pentru următoarele patru luni, sigla urmînd să fie lipită pe partea din faţă a tricourilor jucătoarelor.

"Am făcut o înţelegere pînă la sfîrşitul actualului sezon. Cei de la Digi s-au arătat însă interesaţi şi pentru anul viitor. Atunci vor să devină parteneri ai Oltchimului şi automat suma va fi mai mare", a adăugat Gavrilescu.

Ce contracte mai are Oltchim?
Astra Asigurări 150.000 euro pe an
Orange 200.000 de euro pe an
Digi 100.000 de euro pe 4 luni

Cunoştinţe noi
Meciul de duminică dintre Oltchim şi campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, va fi arbitrat de franţuzoaicele Charlotte şi Julie Bonaventura. Acestea s-au întîlnit recent cu jucătoarele Oltchimului care au făcut parte din lotul României la Campionatul European 2010. Surorile din Marseille au arbitrat România la turneul final în partidele contra Danemarcei. În grupă, gazdele au învins cu 25-22, selecţionerul Radu Voina acuzînd vehement prestaţia arbitrilor. "Tricolorele" şi-au luat revanşa în finala mică, cîştigată cu 16-15 în faţa danezelor, de această dată surorile Bonaventura arbitrînd foarte corect.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
marubozu
marubozu  •  18 Februarie 2011, 07:37

La meciul trecut din Spania m-am bucurat enorm cand am aflat ca arbitrii erau danezi! Si ce folos?! In mod clar nu au simpatizat cu echipa Anjei! Acum nu mai am nicio parere preconceputa despre ei. Fie cine o fi, important e sa nu ne puna piedici!

slickbubu
slickbubu  •  18 Februarie 2011, 02:25

@bombardierul_din_vi, un comentariu absolut inutil

bombardierul_din_vitan
bombardierul_din_vitan  •  18 Februarie 2011, 01:54

Amin!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează