SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - GYOR, MÎINE, 17:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oltchimul atacă returul cu aceeaşi echipă ca la Gyor

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Radu Voina a împărţit lotul de jucătoare la antrenamentul de aseară în două echipe. Tehnicianul a exersat pentru partida cu Gyor replierea rapidă, dar şi atacurile purtate în mare viteză.

Voina a cerut ca fetele să paseze din prima şi să nu încerce depăşirile. Ungureanu (Tolnai), Şimkute, Stanca, Vizitiu, Neagu, Beşe şi Puşcaşu au jucat în albastru, Smedescu (Pîslaru), Nechita, Manea, Luca (Szucs), Fiera, Pidpalova şi Gatzel au îmbrăcat maiourile verzi. "Au jucat cu multă răutate, e greu să alegi 14 fete care să joace cu Gyor", a declarat antrenorul Radu Voina. Acesta, se pare, nu va face însă nici o modificare în lot. Oltchim va intra azi, la prînz, în cantonament la Olăneşti. Gyor ajunge azi în România. De la ora 19:00, unguroaicele au programat un antrenament în Sala Sporturilor "Traian".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Aprilie 2010, 02:47

Si cum apare un eveniment sportiv mai important cum vezi lipitorile, (Boc, poc) si restul sugativelor din fruntea tarii. Toti au bilete procurate pe sub mina. Lasa-ti sportul ptr patimasi, ne furati si ultima bucurie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close