SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA CUPELOR / DVSC DEBRECEN-RULMENTUL BRAŞOV 30-30 (14-16)

Pas uriaş

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Braşovencele au scăpat pe final victoria în Ungaria, dar sînt favorite la calificarea în sferturile de finală

Rulmentul s-a temut de meciul din Ungaria în faţa Debrecenului. Braşovencele au intrat extrem de motivate pe teren şi au dat totul să tranşeze calificarea încă din tur, chiar dacă evoluau în deplasare. Apărarea agresivă a româncelor le-a pus clar în încurcătură pe gazde, care au găsit greu calea spre gol. De partea cealaltă, linia de nouă metri a Rulmentului a funcţionat foarte bine, Neagu, Gogîrlă şi Vizitiu fructificînd de fiecare dată breşele din apărarea maghiară. Braşovul a condus tot timpul, chiar şi la patru goluri, dar la pauză a fost doar 16-14.

Debrecen a jucat mai exact în partea a doua, a egalat la 20 în minutul 38, dar ardelencele s-au deprins iar la 24-20 în numai cinci minute. Cu şapte minute înainte de final Rulmentul conducea cu 29-25 şi părea că victoria nu le mai poate scăpa româncelor. Unguroaicele au încercat însă imposibilul, au marcat de cinci ori consecutiv şi oaspetele au fost cele care au alergat după egalare. A venit cînd mai erau 12 secunde de joc, de la Nicoleta Gîscă, extrema care învinsese şi Oltchimul prin golul ei, în campionatul României.

Rulmentul e favorită clară la calificarea în sferturi, mai ales că joacă returul pe teren propriu, sîmbătă, 16 februarie.

Debrecen 30 (14)
Szucs 7, Benyats 7, Szabo 6, Stuparicova 3, Micici 2, Latakaite 2, Csaki 2, Nagy 1.
Rulmentul 30 (16)
Gogîrlă 7, Vizitiu 7, Neagu 6, Woo Sun Hee 4, Şorodoc 2, Barcan 2, Niculae 1, Gîscă 1.

"Am jucat bine pînă în ultimele cinci minute, cînd nu am mai fost la fel de concentrate. Sîntem favorite la calificare, dar returul va fi la fel de greu"
Mariana Tîrcă, antrenoare Rulmentul

"Obiectivul nostru e clar în acest sezon, cucerirea Cupei Cupelor. Am făcut doar primul pas spre calificarea în sferturi"
Teodor Florescu, patron Rulmentul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  12 Februarie 2008, 10:11

ba astia care nu va pricepeti la arbitraj mai lasti comentarile deoparte...ca uni din voi nu au vazut handbalu dekat la televizor...

 •  11 Februarie 2008, 18:18

Vrem poze de la meci. De ce nu se acorda handbalului interesul si atentia pe care le merita? Va rugam mult de tot mai terminati cu fotbalul. E inacceptabil sa oferit 98% din spatiu unui sport aflat in vacanta in timp ce alte sporturi, cum este si handbalul, este tratat ca si o cenusareasa desi se joaca in cupe europe si echipele noastre fac performanta. Dtagi redactori ai gazetei de ce nu aveti putina viziune, sa ganditi in viitor - trebuie schimbata politica asta deficitara - lasati-l pe Gigi sa abereze, pe Chivu sa se insoare si pe Marica sa-si revina - nu joaca, nu dau goluri dar tot dati interviuri despre ei. Ne batem joc de oamenii noastri si e mare pacat. Pana la urma care este obiectivul unui ziar: sa vindeti si sa faceti bani prin circ sau sa transmiteti informatii din sport, sa oferiti satisfactii adevaratilor iubitori de sport, cu tot ceea ce inseamna el mai frumos. Eu zic ca puteti avea si tiraj, prestigiu dar si "coloana vertebrala". Bravo echipei Rulmentul pentru jocul de la Debrecen. felicitari lui Neagu, Gogarla si in mod special pentru jocul de ieri, Patriciei Vizitiu. De asemenea felicitari si celorlalte echipe romanesti care au luptat in acest sfarsit de saptamana; ne-au oferit un spcetacol frumos si le multumim. Hai Romania!

 •  11 Februarie 2008, 15:48

Felicitari!A fost un meci superb!Mai ceva decat in liga Campionilor!Ce Oltchim?Ce Lada?Care nu joaca NIMIC!Bravo PATRICIA!Ce nu erai buna pentru Oltchim? Baaaafta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează