SPORTURI  »  HANDBAL  »  ZVEZDA ZVENIGOROD-OLTCHIM 23-26

Paula, fabulos! » Portarul Oltchimului a fost MVP-ul meciului cu Zvezda

Paula a jucat senzaţional cu Oltchim
Paula a jucat senzaţional cu Oltchim

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 20:57

Portarul Oltchimului, Paula Ungureanu, a reuşit aseară o partidă senzaţională. A primit 6 goluri în 25 de minute!

Toată săptămîna, Paula s-a antrenat foarte puţin. A acuzat dureri la piciorul drept. Marţea trecută, la meciul de campionat cu Corona Braşov, a stat în tribună, fiind menajată. Ieri, în Rusia, antrenorul Jakob Vestergaard a trimis-o în teren în minutul 35. Iberica Silvia Navarro nu apărase rău, dar danezul a încercat schimbarea. Şi i-a ieşit.

Paula a fost senzaţională. A închis poarta. Postnova, Marenikova, Uskova nu mai ştiau unde să arunce. Le tremura mingea în mînă! În 25 de minute, Paula a avut nu mai puţin de 12 intervenţii salutare, a primit doar 6 goluri, iar procentajul său e unul fabulos: 66,67 la sută!

"Paula a fost de-a dreptul incredibilă! Şi apărarea din faţa sa a ajutat-o, dar meritele ei nu pot fi diminuate", a declarat preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dilibau
dilibau  •  03 Martie 2013, 20:12

Paula, ca de obicei, un inger... cuvintele de lauda sunt prea putine pt efortul pe care-l depune intre buturi, e uimitor cum a aparat acel 7m care ne-a pastrat in meci. Sper ca problemele financiare ale Oltchimului sa se termine si Paula sa fie premiata pt atitudine si pt daruire. Stiu ca un multumesc nu tine de foame dar... multumim Paula!

mirel1010
mirel1010  •  03 Martie 2013, 15:00

Multumim PAULAAAAA, ramai aceeasi jucatoare magnifica, serioasa si cu mult caracter, printre tot mai putinele jucatoare de acest gen, in ultimul timp. Oltchim a avut si va avea totdeauna nevoie de tine. Multumim KATARINA, sa dea DUMNEZEU sa ramai cat mai mult pe la noi. Voi ati transat victoria si ramaneti in sufletul nostru. Un sincer BRAVO !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează