SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

Pe coasta de Azur » Carmen Martin și Linnea Torstensson au plecat de la CSM București și vor juca în Franța

Linnea (stânga) și Carmen au fost prezentate la Nice de președintele Ange Ferracci // FOTO OGC Nice
Linnea (stânga) și Carmen au fost prezentate la Nice de președintele Ange Ferracci // FOTO OGC Nice

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2017 00:00

Carmen Martin și Linnea Torstensson au plecat de la CSM București și vor juca în Franța, la Nice.

CSM București se va despărți oficial de două dintre jucătoarele de bază de până acum. Interul stânga Linnea Torstensson și extrema dreapta Carmen Martin și-au oficializat plecarea din România.

Cele două au profitat de zilele libere oferite de CSM București în această perioadă și au ajuns în Franța, acolo unde vor juca din sezonul viitor.

Torstensson și Martin vor juca pe Coasta de Azur, la Nice, echipă care nu se simte prea bine însă în campionatul Franței. Nice e abia pe locul 10 din 11 echipe după 15 etape și, aproape sigur, va trebui să dea baraj pentru rămânerea în prima ligă. Dacă echipa va retrograda însă, cele două nu vor mai ajunge, probabil, în Franța, având o astfel de clauză în contract.

"Nu le-am putut păstra"

Într-un comunicat de presă, CSM București anunță că a făcut toate eforturile pentru a le păstra, dar cele două sportive au decis să plece. "Le-am făcut oferte bune, ne-am dorit să rămână, dar nu a fost chip să le convingem", a declarat Bogdan Vasiliu, președintele secției de handbal de la CSM.

Carmen (28 de ani) și Linnea (33 de ani) sunt la al treilea sezon la CSM București, participând la cele două titluri de campioană, la cele două Cupe ale României, dar și la aducerea trofeului Ligii Campionilor, în sezonul trecut.

Campioana Europei caută înlocuitoare pentru cele două jucătoare. Pe postul de extremă dreapta CSM poartă tratative cu Nathalie Hagman, cea mai bună extremă dreapta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016, care evoluează în Danemarca, la Nykobing.

Nume grele pe listă!

CSM București are pe lista de achiziții, pe lângă extrema dreapta suedeză Nathalie Hagman, alte câteva nume grele din handbalul mondial.

Între acestea, cele mai sonore ar fi cele ale norvegiencelor Amanda Kurtovic, interul dreapta de la Larvik, care poate însă evolua la fel de bine și în postura de extremă, dar și pivotul Marjit Malm Frafjord, tot de la Larvik.

Ambele sunt campioane olimpice și mondiale cu "naționala" Norvegiei. "Purtăm tratative cu mai multe jucătoare. E normal să căutăm jucătoare, pentru că vor fi fete care vor pleca. Dar nu e nimic semnat, pentru că altfel le-am anunța", a declarat Bogdan Vasiliu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  14 Martie 2017, 13:03

Neica nimeni care scrii , vor pleca dupa ce se incheie Final-Four-ul .Ai priceput si tu cum sta treaba in handbal . Cate clase ai ?

potosr
potosr  •  09 Martie 2017, 21:48

Mare meserias cel care a scris in pagina asta...Hagman a fost cea mai buna extrema dreapta la JO rio 2016 unde Danemarca nu s-a calificat...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează