SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Per Johansson după eșecul din semifinalele Final Four: "Jos pălăria față de Vardar!"

Per Johansson a trăit meciul, ca de fiecare dată, la intensitate maximă
Per Johansson a trăit meciul, ca de fiecare dată, la intensitate maximă

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:00

Per Johansson a pregătit o victorie, dar s-a trezit cu un meci în care jucătoarele sale au greșit imens. Iar adversarele au profitat, evoluând exact.

La câteva minute după încheierea meciului, antrenorul lui CSM analizează ce s-a întâmplat, dar încă resimte consternarea. "A fost ceva la care nu mă așteptam absolut deloc. În prima repriză au fost multe greșeli tehnice. Nu sunt obișnuit să le văd pe aceste jucătoare făcând așa ceva. Nu știu...", a spus el.

Johansson nu crede că a lipsit ceva în pregătire. "Am fost concentrați înainte de meci. Bineînțeles, Vardar a jucat bine, a adus forță și viteză pe teren, dar eram pregătiți pentru asta. Greșelile tehnice și faptul că am devenit rapid nesiguri, nu am oprit-o pe Penezici, a avut 70 la sută reușită, la fel Andrea Lekici. Au avut această posibilitate și au luat-o, ele pot juca foarte bine, iar noi nu le-am oprit."

Odată ce diferența a crescut, a apărut degringolada. "Am ieșit repede din planul inițial de joc, am încercat să umplem golul, dar, până la urmă, acesta a fost jocul Vardarului. În pauză am vorbit, am căutat să rezolvăm problemele, atacul a fost bun în partea a doua, am înscris 20 de goluri, dar am avut mari probleme în apărare timp de 60 de minute", a caracterizat el succint meciul.

Întrebat care a fost principalul motiv al înfrângerii, suedezul nu a văzut unul singur. "A existat un cocktail de probleme tehnice, tactice, de mental. Ați văzut multe dintre cele mai bune jucătoare făcând greșeli cu mingea. Apărarea intermediară nu a funcționat, dar când Penezici a început să arunce de la 10-11 metri, nu au fost parade în poartă. Și așa au devenit nesigure. A fost un fel de cădere.

E păcat. Iar Vardar a venit cu tot ce a avut în arsenal și noi le-am dat șansa, bineînțeles. Echipa nu s-a ținut de regulile pe care le decisesem, dar așa e sportul. Din momentul în care îți pierzi siguranța, e ca un zid de cărămizi, se surpă de tot. Până la urmă, jos pălăria în fața lui Vardar. Ne-au pedepsit, iar noi am ratat orice, aruncări de la 7 metri, contraatacuri... a fost zi dură pentru noi", a conchis Johansson.

"Sunt multe goluri primite 38, mai ales dacă ne uităm la meciurile cu Ferencvaros, cum ne-am așezat apărarea. Am crezut că suntem pregătiți, de aceea e atâta dezamăgire după ce s-a întâmplat"
Per Johansson

"N-am cuvinte să descriu cât de drăguți au fost fanii cu mine de când am venit. La fel au tratat și echipa. E incredibil când atât de puțini pot crea atât de mult"
Per Johansson

"Ca antrenor, am realizat că am pierdut meciul când mai erau 3 minute. Vorbiserăm în pauză să căutăm să ne apropiem, am dat multe goluri în repriza a doua, dar n-am putut coborî sub 6-7. Era posibil, dar n-am reușit"
Per Johansson

"Nu cred că a fost vorba de factorul mental. Cred că Leynaux le-a câștigat meciul, ne-a parat multe mingi. Pentru meciul următor trebuie să dăm pagina, să uităm ce s-a întâmplat și să încercăm să câștigăm. Altceva nu ne rămâne de făcut"
Carmen Martin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează