SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Performanţă fără bani » Campioanele mondiale au cîştigat turneul final pe burta goală: "Am făcut totul din pasiune"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 19:05

Naţionala României de handbal feminin sub 18 ani a oferit românilor încă un motiv de mîndrie, după Campionatul Mondial cîştigat fără probleme în faţa Germaniei, 32-21.Cum în România banii folosiţi în sport sînt tot mai puţini, iar la nivel de junioare aproape că nu există, iată că nici pentru performanţa extraordinară reuşită de fetele noastre n-au existat fonduri.

"Dacă vă interesează, eu am făcut totul din pasiune. Nu sînt şi nu am fost remunerat pentru munca asta pe care am făcut-o cu fetele. Am făcut-o din pasiune, nu vă vine să credeţi? Luaţi-o ca pe o provocare. Important este că am demonstrat că se poate", a spus Gavril Kozma, antrenorul campioanelor mondiale, conform Mediafax.

Imediat a venit şi reacţia Gabrielei Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, care a dat vina pe federaţiile naţionale.

"Sînt foarte multe probleme în sportul romînesc, nu este un caz singular. Vom găsi o soluţie să rezolvăm aceste probleme. Din acest moment mă va preocupa situaţia acestor fete, sper să găsim soluţiile care să le satisfacă pe ele şi pe antrenorii lor. Foarte multe probleme din sportul românesc nu ţin de minister, ci de federaţiile naţionale", a declarat Gabriela Szabo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
titiduru22
titiduru22  •  05 August 2014, 05:20
Postat de crocoy pe 04 August 2014, 22:28

mai nesimtitule...si fetele astea cu ce-si cumpara si ele un covrig, un bilet de tranvai, un chilot, o carte...???

Sa ia taxiul daca n-au bani de traNvai !!!

6.6.6
6.6.6  •  04 August 2014, 23:06

veti gasi solutii pe naiba! tot junioratul se face pe burta goala. exceptie 2-3 cluburi. regulamente stupide, bani putini, orgolii imense nejustificate de fapte nici macar la fostii campioni mondiali care nu au si nu au vut priceperea necesara sa managerieze eficient acest sport.

alenb
alenb  •  04 August 2014, 22:33

articol idiot. Nu se dau bani la junioare. Primesti bani cand inchei contract de profesionist

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close