SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CHALLENGE CUP ALPLA-REŞIŢA (ORA 17:30, ÎN DIRECT LA SPORT.RO)

Peripeţii

Articol de - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

UCM Reşiţa nu s-a putut antrena în sala care va găzdui finala şi nici nu a avut locuri de cazare suficiente, delegaţia română împrăştiindu-se la trei hoteluri.

Deţinătoarea trofeului, UCM Reşiţa, a avut parte numai de surprize înaintea turului finalei Challenge Cup de azi, contra austriecilor de la Alpla Hard. Mai întîi, jucătorii reşiţeni au aflat că nu pot fi cazaţi în acelaşi hotel cu oficialii echipei, suporterii şi ziariştii care au făcut deplasarea la meci. “În zonă se filmează o nouă pe­liculă din seria James Bond şi toate ho­telurile sînt ocupate. Sînt aproxi­mativ 30 de kilometri între cele trei hoteluri în care stăm şi autocarul trebuie să ne strîngă ca să mergem la masă”, a declarat Cătălin Ne­grea­nu, ofiţerul de presă al UCM.

Problemele au apărut însă cu adevărat abia la antrenament. Românii nu s-au putut acomoda cu sala care va găzdui partida. “Sala a fost închiriată pentru nunta unui turc cu multă vreme înainte de disputarea finalei. Turcul nu a mai vrut să ia banii înapoi şi noi am fost nevoiţi să ne pregătim într-un alt loc. Am văzut sala doar cu mese, covoare roşii, gata pregătită pentru nuntă”, a declarat an­tre­norul Aihan Omer.

Tehnicianul e mai liniştit după ce doi dintre cei trei accidentaţi, Florin Cuciula şi Adrian Tucanu, s-au antrenat ieri pentru prima dată în această săptămînă. Ei vor intra în meciul de azi, singura absenţă certă fiind interul sîrb Bojan Butulja.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
 •  04 Mai 2008, 16:02

adevarul este ca James Bond face un nou film in zona cu filmari la Bregenz in apropiere de Hard (este vorba de zona de vest a Austriei la numai cativa kilometri de granita cu Elvetia). Receptionez cu ajutorul internetului postul de radio Ö3 unul din cele mai bune cel putin din Europa si special si-ai intrerupt ieri programul muzical special pentru un scurt interviu cu ,,Bond,, Nici o problema in retur lansam stirea ca Nicolaescu face un film la Resita si ii trimitem pe Austrieci la Anina.

 •  04 Mai 2008, 06:41

Chiar daca i se intind obstacole, nu conteaza, important e sa castigam, sa luam Cupa. Recunosc, greu fara Boian, da sper sa iasa cum vrem noi. Bafta UCM!

 •  04 Mai 2008, 01:50

O sa fie foarte greu fara Bojan... Bine ca macar Tucanu si-a revenit, experienta lui conteaza... FORZAA RESITAAA !!! Dupa retur o sa petrecem in centru !!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează