SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM - KRIM 23-20

Pineau îşi motivează coechipierele înaintea meciului de foc din semifinale: "Nu ne speriem de Györ!"

Pineau a marcat un singur gol în meciul cu Krim, dar a avut o evoluţie bună.
Pineau a marcat un singur gol în meciul cu Krim, dar a avut o evoluţie bună.

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 22:47

Allison Pineau spune că şi-ar fi dorit să termine pe primul loc în grupă, dar că acum nimeni nu trebuie să dramatizeze situaţia. Echipa maghiară nu e invincibilă.

Cea mai bună jucătoare din lume în 2009, Allison Pineau nu s-a impus la Vîlcea. Centrul "naţionalei" Franţei şi-a găsit însă cît de cît cadenţa în ultimele jocuri, fiind una dintre cele mai bune apărătoare ale Oltchimului.

- Allison, e o victorie amară asta cu Krim?
- Nu, de ce? Am învins, important era să cîştigăm. Am continuat seria succeselor. După ce am pierdut primele două întîlniri, cîţi mai credeau în noi? Am luptat pînă la capăt şi acum sîntem în semifinale.

- V-aţi dorit să evitaţi Györul, nu? Aţi luptat pentru o victorie clară cu Krim.
- Ne-am dorit primul loc în grupă. Györ are un sezon extraordinar, e prima echipă care a cîştigat toate meciurile pînă acum, dar pe mine nu mă sperie. Şi ce dacă întîlnim Györul? Ori în semifinale, ori în finală, tot dădeam de ele.

- Acum plecaţi la echipele naţionale. Contează această pauză?
- Eram în formă, echipa începuse să joace. Dar timpul e scurt la echipele naţionale, vom veni repede şi ne concentrăm pe jocurile din semifinale.

- Ce spui despre atmosfera din tribune?
- A fost ceva colosal! Extraordinar! Nu am cuvinte. Eu am venit anul trecut la Vîlcea la semifinala cu Györ, să văd atmosfera. Abia semnasem cu Vîlcea. Şi atunci a fost ceva deosebit. Vîlcea a întors de la minus şapte şi a cîştigat la cinci goluri.

- Speri ca să se rezolve şi problemele financiare pînă cînd vă întoarceţi?
- Sperăm! Ce putem face? Noi luptăm pînă la capăt, dar ar fi bine să fie linişte la echipă, să nu mai existe alte probleme!

"Sînt mulţumit de rezultat, nu şi de joc. Am avut prea multe fluctuaţii, mai ales în prima repriză. Nu-mi place că fetele pleacă acum la loturile lor naţionale, nu mai avem continuitate, dar nu am ce să fac. Ne vom bate cu Györ pentru finală, acolo orice e posibil" (Jakob Vestergaard, antrenor Oltchim)

"Vîlcea nu trebuie să se teamă de Györ. Unguroaicele trec printr-o perioadă bună, dar, după părerea mea, Oltchim are cele mai mari şanse de a le elimina pe unguroaice, dintre toate echipele rămase" (Tonje Tiselj, antrenor Krim)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
mezzolano
mezzolano  •  18 Martie 2013, 19:17

Faceti posibila jucarea semifinalei si finalei pe National Arena cu scopul de a repune pe picioare din punct de vedere financiar acest brand de tara care este echipa de handabal Oltchim Rimnicu Vilcea! Apoi urmeaza sa umplem noi stadionul!

n3l6t6
n3l6t6  •  18 Martie 2013, 15:17
Postat de silvercloud pe 18 Martie 2013, 14:36

Ai uitat un mic amanunt: Stadionul National e un stadion pentru FOTBAL, iar fetele de la Oltchim joaca HANDBAL!! Terenurile sunt diferite!! In rest ideea ta e buna, esential ar fi ca fetele sa joace intr-o sala de o capacitate cat mai mare!!

unde scrie ca nu pot juca pe National Arena ? Ce nu poti monta o suprafata de joc pe teren uitate si tu pe internet s-a mai jucat meciuri de handbal pe stadion de fotbal pentru cultura ta chiar si meciuri de hochei

silvercloud
silvercloud  •  18 Martie 2013, 14:36
Postat de flaviulucianr pe 18 Martie 2013, 13:43

Apropo, sper ca Oltchim sa joace ambele meciuri de acasa din semifinale si finala pe Stadionul National pentru o atmosfera de vis la un meci de handbal si pentru a strange bani la buget... Vrem ca Oltchim sa joace pe National Arena cu 50.000 de fani infocati in tribune.... La cat de bine joaca Oltchim in acest moment e principala favorita la castigarea Ligii Campionilor.... DOAMNE AJUTA!

Ai uitat un mic amanunt: Stadionul National e un stadion pentru FOTBAL, iar fetele de la Oltchim joaca HANDBAL!! Terenurile sunt diferite!! In rest ideea ta e buna, esential ar fi ca fetele sa joace intr-o sala de o capacitate cat mai mare!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează