SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Plătită de primărie, Neagu refuză să-și dezvăluie salariul » De ce a semnat cu CSM București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 19:35

Cristina Neagu, 29 de ani, a revenit în această vară în România și a semnat cu CSM București.

Handbalista a vorbit despre motivele pentru care a semnat cu CSM și a spus că salariul vehiculat (n.r. 300.000 de euro) nu ar fi cel real, dar a refuzat să dezvăluie cât câștigă.

"Au fost discuții despre contractul meu de la CSM. Prima discuție a fost că vin sa joc pe bani publici. Sumele vehiculate nu sunt adevărate. Nu vreau să spun ce salariu câștig, pentru că este confidențial. Dar eu nu am venit la CSM pentru bani.

Câștigam foarte bine în Muntenegru și duceam o viață liniștită și lipsită de griji. Am venit la CSM pentru că am încredere în acest proiect și în această echipă. CSM poate câștiga din nou Liga Campionilor. Vreau să îmi îndeplinesc acest vis", a spus Neagu la TV Telekom Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
879629818843899
Tavi Valeriu  •  23 Septembrie 2017, 16:51

Un lucru foarte corect ar fi ca orice persoana sa poata cunoaste salariul unei persoane publice.La ora actuala vrem sa cunostem salariul altuia dar nu suflam o vorba despre al nostru... doar este confidential!

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Septembrie 2017, 11:14

Rolul Primariei este altul , nu sa intretina echipe PROFESIONISTE cu salarii uriase , sa aloce bani pt biserici si.catedrale , vaucere pt biciclete si toate astea intr-o capitala paralizata la ore de varf !!!!Dupa rezolvarea TUTUROR problemelor ,se pot face si astea , dar Firea a pus caruta inaintea boilor ,si cine nu intelege asta NU LOCUIESTE IN BUCUR ESTI !!!!!!!

1037972906348855
Emilian Albu  •  21 Septembrie 2017, 09:17

CRISTINA NEAGU a facut cea mai mare greseala venind la CSM Bucuresti. Putea sa se duca la orice mare echipa si sa castige mai mult. fara sa fie intrebata de toti felul de indivizi care nu au fost capabili sa inteleaga niciodata de ce 1 + 1 = 2 si nu 3. O singuea echipa de club avem in toata tara de valoare continentala si ziariti impreuna cu indivizi fara mandrie, cu suflet amorf vor sa o distruga. Distrugeti domnilor ce a mai ramas de distrus. Canalele de sport transmit din campionate straine pentru ca la meciurile romanesti se uita din ce in ce mai putina lume. Pe cine intereseaza campionatul de fotbal din U.S.A. ? Crezul dumneavoastra este : "fă tu. că te critic eu". deoarece eu nu am facut niciodata nimic si nici nu stiu cum se face ceva, dar sunt convins ca tot ce faci tu este prost.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează