SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Preşedintele CSM Bucureşti, Constantin Căliman, motivează cîştigurile mari din bani publici ale handbalistelor: ”Nu putem deveni o forţă fără salarii de top”

Oana Manea are cel mai mare salariu de la CSM: 8.000 de euro/lună
Oana Manea are cel mai mare salariu de la CSM: 8.000 de euro/lună

Articol de - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 19:14

"Cum credeţi că am putea porni un proiect prin care dorim să devenim o forţă în Europa dacă nu oferim salarii de top?" e întrebarea cu care a deschis ochii, joi dimineaţa, preşedintele clubului CSM Bucureşti, Constantin Căliman. Şi era reacţia la dezvăluirile de ieri ale Gazetei, care a prezentat veniturile ridicate ale fetelor de la echipa de handbal a municipalităţii, circa 50.000 de euro pe lună din bani publici la un lot de 27 de jucătoare. Clasare mediocră însă în Liga Naţională: locul 7, ratarea calificării în play-off!

"Ne gîndiserăm şi la Cristina Neagu"
Căliman detaliază: "E un sezon ratat, corect, dar ca să construim echipa pentru sezonul viitor trebuia să începem transferurile importante din iarna asta. A fost o oportunitate s-o aducem, de exemplu, pe Oana Manea. Însă credeţi că mai aveam şansa s-o luăm abia la vară dacă nu făceam acest efort acum, la momentul potrivit?! Sincer, intrase în calcul chiar şi Cristina Neagu, dar era imposibil la cît cîştigă în Muntenegru! Poate peste doi ani!".

"Proiectul la CSM cuprinde şi dezvoltarea unui centru de juniori şi a unui Centru de Execlenţă. E un plan serios, care nu se poate construi peste noapte. Ne vom baza mult şi pe sponsorizări"
Constantin Căliman, preşedinte CSM Bucureşti

"Păcat că Mihai Marinescu «scapă» informaţii confidenţiale din federaţie! Nu v-a spus că şi la Baia Mare sînt salarii de 10.000, 15.000 de euro pe lună?!"
Constantin Căliman, preşedinte CSM Bucureşti

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
neluturap
neluturap  •  04 Mai 2014, 12:49

Fotbalistii primesc salarii mult mai mari (in 90% din cazuri tot din bani publici) jucand in echipe medriocre la subsolul clasamentului sau prin divizia a 2-a dar nu aveti nici o problema se pare.Problema e daca unele primarii vor sa inesteasca si in altceva decat fotbal. Nu credeti ca sunt oameni care platesc impozite si vor si altceva in afara de fotbal si de mediocritate? Cu banii pe care majoritatea primariilor ii dau la fotbal ptr o echipa de dibizia B , in hadbal poti face o echipa de FINAL4,. Voi ce preferati? un meci mediocru de divizia B sau un duel romana-maghiar in FINAL4 la handbal?

neluturap
neluturap  •  04 Mai 2014, 12:41

Primariile care investesc in handbal reprezinta interesele iubitorilor de handbal platitori si ei de impozite din comunitatile respective. Voi in schimb(gsp-trustul intact) reprezentati trustul unui singur om si sunteti sustinuti din bani furati se pare de acel om tot de la stat. Cum e mai grav oare? Gsp promovati doar fotbalul din tot felul de campionate mediocre din te miri ce tara,can-can si articole legate de sex si sunteti f ofticati daca pe undeva se investeste si in sportul romanesc,apoi rusinea aia de ziarista maria andries vine si compara handbalul romanesc cu o orientare prin jungla sud americana. Doamne ce ziar sunteti,asemenea patronului vostru.

razvyyc
razvyyc  •  03 Mai 2014, 22:38
Postat de ceaiuri pe 02 Mai 2014, 22:11

pb e ca la banii investiti lotul putea arata mult mai bine....

Cand sa mai arate/ Transferurile respective au fost facute tardiv, cand echipa nu mai avea sanse la primele 6 pozitii din clasament.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close