SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 19-20

Preşedintele FRH explică eşecul cu Ungaria: ”Avem un mod al nostru de a pierde, nu ştim să jucăm finalurile”

Foto: Marius Ionescu
Foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:18

Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a vorbit despre eşecul României cu Ungaria, 19-20, în grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin.
"Avem un mod al nostru de a pierde meciurile şi nu e vorba doar de handbal, ci cam de toate sporturile. Ne batem, luptăm, dar nu ştim să jucăm finalurile. E o mare mîhnire, nu am fost nici o secundă mai slabi ca Ungaria, sper să tragem învăţăminte şi ştiu sigur că fetele se vor bate în toate meciurile rămase de jucat.

Am jucat acasă la Ungaria, Gorbicz nu a fost în echipa lor, dar nici la noi nu a fost Manea, de exemplu. Aveam două goluri, mai erau şase minute din meci, dacă mai dîdeam un gol ... Învăţăm! Eu nu le reproşez nimic fetelor, s-au bătut pentru victorie", a spus Alexandru Dedu, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
alnik63
alnik63  •  14 Decembrie 2014, 14:22

imi aduc aminte in urma cu 15 sau 16 ani un meci masculin intre franta si romania tot intr-un campionat european.minutul 55 scor daca nu ma insel 25-20 pt romania.minutul 60 scor 27-25 pt franta,concluzia; noi nu stim sa jucam finalul de meci,nici in handbal nici in fotbaleu credeti-ma cand ma uit la un meci al echipei noastre ,chiar daca conduce cu 5-6 goluri in meci eu stau linistit findca stiu ca o data cu apropierea finalului noi pierdem,si atunci incerc sa nu ma mai consum,findca oricum clacam pe final.asa sa intamplat si cu danemarca am condus cu 5 goluri si am terminat egal,asa putea sa se intample cu ucraina,da nu am invatat nimic din trecut.

ceaiuri
ceaiuri  •  14 Decembrie 2014, 14:20

ungaria era de invins pt ca nu a surprins cu nimic..in afara de o aparare avansata care era usor de anihilat cu un pivot bun(ciuciulete nu stiu ce cauta in nationala..pt ca e de alt nivel)sau cu 2extreme care stiu sa se transforme in al 2lea pivot

marius.bxl
marius.bxl  •  14 Decembrie 2014, 13:39

când nu-i voinea e tadici ,când nu-i tadici e voinea antrenor.daca in Ro avem numai 2 antrenori atunci aduce-ti unul strain ca astea sun de mult tentative de antrenori

Vezi toate comentariile (15)
Comentează