SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Prima reacție a Cristinei Neagu după premiul de azi: "Sunt singura jucătoare din istorie care a reușit asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 19:47

După ce a devenit prima jucătoare din istoria handbalului care primește de trei ori distincția de "cea mai bună handbalistă a lumii", Cristina Neagu a declarat că ar da toate premiile individuale pentru o medalie de aur câștigată la națională.

"Anul acesta am avut emoții. Sincer e un sentiment mult mai frumos să primesc vestea așa. Aștept să primesc și trofeul din 2015, pentru că încă nu l-am primit.

Paralela cu fotbalul mă depășește de fiecare dată, nu-mi place comparația asta. Sunt singura jucătoare din istorie care a primit de 3 ori premiul acesta. Dar aș da toate victoriile individuale pentru o medalie de aur cu echipa națională. Eu încă am speranțe foarte mari în ceea ce privește echipa națională", a spus handbalista de 29 de ani la TV Digi Sport.

În ceea ce privește discuțiile legate de salariul de la CSM București, plătit din bani publici, Cristina Neagu s-a declarat dezamăgită de o parte a comentariilor.

"Au fost niște discuții care m-au dezamăgit pe alocuri. Discuțiile legate de salariul meu nu sunt adevărate, am un salariu normal, apropiat de ce câștig în acest moment.

Nu am auzit astfel de discuții în Muntenegru, nu am venit să cheltui banii publici. De foarte mult timp oamenii îmi trimit mesaje și mă roagă să mă întorc acasă", a concluzionat Cristina Neagu.

Citește și:

BREAKING NEWS Cristina Neagu, jucătoarea anului pentru a doua oară la rând!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
argus
argus  •  17 Martie 2017, 23:23

Cristina Neagu, are dreptate sa se simta nedreptatita cde comentariile legate de salriul platit din "bani publici". Cine-s comentatotorii ce-i ve u in "grija" banii publici, cei care una doua, fac referire la cat a castigat Simona Halep, cati bani a primit o echipa dupa castigarea unui trofeu s.a.m.d! Niste "neica nimeni" de altfel! Oameni ce masoara totul in "cati bani" fara a tine cont de cat de meritati ar fi! Cazul ziaristilor ce au batut campii "cainand" ridipa banului public prin salariul cristinei Neagu, , i-as intreba daca ar primi sa mearga la un alt ziar cu un salariu mai mic. Trebuie sa fii nu umai nvidios, dar, mai ales, fara de minte! Pai, era mai bine sa ramana la echipa din Muntenegru? Pana la urma, un sportiv de performanta, dupa vr-si incheie csariera, traieste din banii castigati, munciti cu greu, ca sportiv. Iar despre risipa "banului public" aceiasi ziaristi, ar trebui sa invete de la colegul lor de breasla, Tolontan, cum pot afla, cu adevarat UNDE-I RISIPA banului public! Pentruinceout, sa "numere" banii risipiti la construirea stadionului Lia Manoliu. Acest tip de manuitori de condei/bitzisori, nu fac altceva decat sa indeparteze valorile din sportul romanesc, sa-i indemne sa joace orinde, numai sa nu fie "rispiti" banii...Pana una alta, Cristina Neagu, te rog sa-i ierti pe acesti nevolnici! Ca-n zicala, "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun!". Felicitaript. al 3-lea

digei
digei  •  17 Martie 2017, 18:05

Felicitari Cristina ! Unii se fac ca nu inteleg ca lumea nu are nimic cu tine ti-as dori sa ai un contract de 1 milion pt ca il meriti cu prisosinta.Problema care se pune si la care nu a raspuns nimeni de la Club este de ce acesta sa fie platit din bani publici si se refuza cu indarjire un parteneriat cu o corporatie,o multinationala acum cat echipa inca este campioana Europei si poate ridica pretentii mult peste ceea ce Primaria poate oferi.Stiu ca nu e treaba Cristinei,nu ei se adreseaza lumea ci politrucilor din PSD care au pus gheara pe aceasta echipa frumoasa si refuza sa o lanseze unde-i este locul firesc,in topul echipelor profesioniste platita din publicitate exclusiva si nu din bani publici.Asta e problema si nu e o disputa cu fetele ci cu conducerea acestui club Petrache si mai ales Firea.Vor sa tina clubul langa ei sa profite politic de imaginea fetelor pe banii nostri.Doar in tarile ex-sovietice ma gandesc ca se mai intampla asta.

1037972906348855
Emilian Albu  •  16 Martie 2017, 23:27

Bine ai venit acasa Cristina Neagu. Nu lua in seama indivizii care improasaca cu noroi . Atat ii duce capul. Nu au costruit nimic in viata lor. Au demolat tot in calea lor. E valabil si pentru unii gazetari, in frunte cu T si G. Succes Cristina Neagu. Suntem mandri de tine.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează