SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE HANDBAL

Prima reacţie după victoria României cu Spania: "Fetele au arătat că au caracter"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 19:19

România a învins cu 22-20 pe Spania şi păstrează şanse de calificare în semifinalele Campionatului European de Handbal, iar preşedintele FRH este mulţumit de prestaţia tricolorelor.


"Fetele au arătat în meciul cu Spania că au caracter. Ştiam că au valoare şi că nu au depus armele. Sînt foarte mulţumit de ele. Să nu uităm că Spania a bătut Ungaria, au avut cinci goluri la pauză acum, cu noi, dar fetele noastre au arătat ce caracter au şi ce valoare.

Să cîştigăm cu polonezele în ultimul meci şi eu sunt mulţumit. Data viitoare să încercăm să facem mai bine", a spus Alexandru Dedu, potrivit Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
holland
holland  •  16 Decembrie 2014, 08:19
Postat de cristien23 pe 15 Decembrie 2014, 21:28

Adevaratii suporteri sustin echipa si la bine si la greu, nu mananca c***t de fiecare data la un moment dificil. Asta e situatia in momentul de fata, nationala trece printr-un schimb de generatii iar din urma nu mai apar jucatoare de valoare ca altadata, de asemenea nationala nostra nu se mai bazeaza pe niciun schelet cum era inainte cand era Oltchimul. Nu am avut o prestatie rea, Spania e locul 3 mondial iar cu Ungaria si Danemarca am pierdut puncte la limita. Astept sa aiba si nationala de fotbal aceeasi prestatie, poate prind anul 2070..

am avut echipa nationala beton...si era ciuca batailor...si majoritatea erau vedete. bradeanu ...amariei ...luca...si multe multe altele. Natioanala romaniei de handbal este un monument patentat de looseritze.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  15 Decembrie 2014, 23:11

Dedule, da-ti doua palme si treci la colt!

dizisoso
dizisoso  •  15 Decembrie 2014, 22:56
Postat de submarina pe 15 Decembrie 2014, 20:23

Bravo Romania! Victoria cu Spania a aratat ca esecul cu Ungaria a fost un accident. Desi nationala feminina de handbal mai pastreaza doar sanse teoretice de a ajunge in semifinale, evolueaza la cel mai inalt nivel mentinandu-se pana in prezent in elita handbalului european.

Victoria cu Spania a fost un ACCIDENT!!!! Va scriu la scorul de 22-16 pt. Danemarca!!!! Danezele fac ceea ce am zis eu ieri! Ce inseamna sa joci un handbal modern! Joaca in atac 7, fara portar!! Asta DA handbal modern!!!!! Am vazut la daneze extreme pe post de inter si centru!! Doamne cat de departe suntem de ele!!! Si in buna traditie romaneasca, veti vedea ce vom face cu Polonia!!! Oricum vom juca pt. Locurile 7-8 !!! E bine si asa, cand te gandesti ca il avem pe Tadici la timona!!! Putea fi si mai rau!!!! Sa ne traiesti Dedule draga, "mare" fost handbalist in lotul SUPERLARGIT al Barcelonei (ce dracu de performante a facut asta pt. Handbalul romanesc, habar nu am!!!). No servus

Vezi toate comentariile (20)
Comentează