SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Primăvară în grupe! Dinamo și CSM București s-au calificat

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 21:38

Dinamo s-a calificat pentru prima dată în faza grupelor, trecînd fără probleme de slovenii în fața cărora pierduseră în tur, 26-27

Dinamoviștii au rezolvat problema calificării din primele minute. Cu un Ionuț Irimuș incredibil, între buturi, și cu golgeterul Vrankovici marcînd din toate pozițiile, alb-roșiii s-au desprins la 12-1 pe tabelă! Antrenorul sloven Matjaz Hladnik a cerut două time-out-uri, dar degeaba. Dinamoviștii au continuat spectacolul, la care s-au mai adăugat Ragot, Asoltanei, Savenco, Mironescu și Șandru. Plus Zulfici, magistral la aruncările de la 7 metri. A fost 20-9 la pauză.
În partea a doua, în prima jumătate a reprizei, Dinamo a menținut avantajul. Antrenorul Eliodor Voica a schimbat însă toată echipa și Maribor s-a mai apropiat pe tabelă. De calificare nu se mai punea problema din minutul 17!

Ne dorim o grupă accesibilă

Antrenorul Eliodor Voica a fost foarte mulțumit de elevii săi, arătînd multă determinare în prima parte. "Băieții au înțeles că trebuie să fim concentrați pentru că în partida tur am ratat foarte mult. Sîntem bucuroși, încheiem anul pe primul loc în campionat și în grupele Cupei EHF. Acum ne dorim să avem o grupă cît mai accesibilă, deși au rămas în competiție echipe foarte bune, din campionate puternice", a declarat Eliodor Voica.

13 parade salvatoarea avut Ionuț Irimuș, omul meciului cu slovenii

Egal în Spania

CSM București a reușit și ea calificarea în grupele EHF, după ce a terminat la egalitate, 29-29, cu Frigorificos Cangas, în deplasare. În tur, bucureștenii cîștigaseră cu 31-24. Ceva emoții au avut oaspeții în prima repriză cînd ibericii s-au desprins la 14-9. A intervenit însă portarul Ionuț Iancu, cel care avea să facă un meci senzațional. Ajutat din teren de Humet și Novanc, și ei cu evoluții apreciabile, CSM a fost la un pas chiar de victorie. Pe final spiritele s-au încins, după ce spectatorii au arătat că Stavrositu le-a arătat semne obscene. Chiar și antrenorii Zvonko Sundovski (CSM) și Victor Tomas (Cangas) au avut un schimb dur de replici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
theodoric
theodoric  •  30 Noiembrie 2015, 08:10
Postat de bakunin pe 29 Noiembrie 2015, 22:34

Ati vazut ceva mai urit decit Irimus? ar putea fi partener cu elisabeta lipa

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Noiembrie 2015, 22:45
Postat de bakunin pe 29 Noiembrie 2015, 22:34

Ati vazut ceva mai urit decit Irimus? ar putea fi partener cu elisabeta lipa

Te-ai ascuns pe aici ? Comentezi handbalul cu Dinamo ?

eucutine
eucutine  •  29 Noiembrie 2015, 22:39
Postat de bakunin pe 29 Noiembrie 2015, 22:34

Ati vazut ceva mai urit decit Irimus? ar putea fi partener cu elisabeta lipa

da, pe un anume zob79. sic!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează