SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Principala adversară a României de la Campionatul Mondial de handbal a suferit un eșec ȘOCANT » Selecționerul, complet descumpănit: „Nu ne putem prezenta așa”

FOTO: Site-ul oficial al Federației din Serbia / rss.org
FOTO: Site-ul oficial al Federației din Serbia / rss.org

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 19:38 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 19:38

Serbia, viitoarea adversară a României la Campionatul Mondial de handbal feminin, a pierdut la un scor neverosimil în fața Japoniei, 22-38, într-un meci de pregătire disputat în Spania. 

  • Naționala de handbal feminin a României debutează la Campionatul Mondial pe 1 decembrie, împotriva celei mai slabe formații din grupă, Chile. Urmează testele cu Serbia (3 decembrie) și Danemarca (5 decembrie).

România a cucerit astăzi Trofeul Carpați 2023, o prestație ofensivă entuziasmantă în fața Austriei, scor 41-34. Florentin Pera primește vești bune și în legătură cu adversarele din grupa de la Campionatul Mondial. 

ITIA, agenția care a suspendat-o pe Halep, nu rămâne datoare în conflictul cu Djokovic » Comunicatul emis astăzi
ANTIDOPING
ITIA, agenția care a suspendat-o pe Halep, nu rămâne datoare în conflictul cu Djokovic » Comunicatul emis astăzi

Țara-gazdă Danemarca este favorită certă în grupa E a Campionatului Mondial, iar Chile pare victimă sigură. În aceste condiții, principala adversară a României, pe hârtie, pare Serbia. Primele 3 clasate avansează în grupele principale, dar contează și numărul de puncte obținut în meciurile directe.

Eșec umilitor pentru adversara României de la Campionatul Mondial de handbal 

Serbia a ales să facă ultimele reglaje într-un turneu amical organizat în Spania. Elevele lui Uros Bregar au fost zdrobite astăzi de naționala Japoniei, una aflată pe val, dar fără pretenții la medalii la turneul final.

Serbia a aliniat cea mai bună formulă posibilă, dar a pierdut la 16 goluri diferență, scor 22-38.

Selecționerul Uros Bregar a găsit cu greu explicații pentru prestația de astăzi: „Când pierzi la o asemenea diferență, e clar că oponentul te-a dominat la toate aspectele. Ne-am înscris la acest turneu pentru a testa toate jucătoarele, pentru a vedea nivelul tuturor. Mai avem un meci amical, cu Spania, apoi trebuie să analizăm serios toate lucrurile. Nu putem să ne prezentăm așa în Danemarca”.

România, obiectiv dublu la Campionatul Mondial de handbal feminin

La Campionatul Mondial, România face parte din grupa E, care joacă la Herning, alături de Danemarca, Serbia și Chile. Primele 3 clasate se califică în grupele principale și apoi, din acestea, primele două merg în sferturile de finală.

26 de ediţiiale Campionatului Mondial a bifat echipa României, fiind singura naţională care a participat la toate

Primul meci pentru naționala antrenată de Florentin Pera este chiar pe 1 decembrie, contra handbalistelor din Chile, următoarele partide fiind programate pe 3 decembrie, cu Serbia, și pe 5 decembrie, cu Danemarca. Obiectivul pentru CM este clasarea pe unul dintre locurile 1-7 pentru a putea participa la un turneu preolimpic.

VIDEO. Xavier Pascual, mesaj superb pentru Cristina Neagu: „E comparabilă cu Karabatic! Ea reprezintă România”

Citește și alte știri din handbal:

România a cucerit Trofeul Carpați și e gata de Campionatul Mondial de handbal feminin » Fără Neagu, alte 4 jucătoare au ieșit în evidență
Trofeul Carpați
România a cucerit Trofeul Carpați și e gata de Campionatul Mondial de handbal feminin » Fără Neagu, alte 4 jucătoare au ieșit în evidență
Dinamo a câștigat derby-ul „Ligii Zimbrilor”
dinamo - csm constanța
Dinamo a câștigat derby-ul „Ligii Zimbrilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  25 Noiembrie 2023, 20:55

...da...mereu umilinta...umilinta...umilinta...la ce s or mai apucat de sport ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close