SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Probleme înainte de meciul cu Australia: Oana Manea şi Valentina Elisei nu s-au antrenat

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 decembrie 2013 13:42

În dimineaţa meciului cu Australia, de azi, ora 20:15, direct Dolce 1, naţionala României a avut programat un antrenament de o oră.

Pivotul Oana Manea şi extrema stînga Valentina Elisei Ardean nu s-au pregătit alături de restul coechipierelor, fiind menajate de selecţionerul Gheorghe Tadici. Manea are probleme la degetul arătător de la mîna stîngă, pe care şi l-a luxat în partida cu Tunisia, iar Elisei are încă dureri la piciorul stîng.

Cu siguranţă, Oana Manea şi Valentina Elisei nu vor intra nici un minut împotriva Australiei, dar vor juca în meciul contra Germaniei, de marţi, ora 18:00. Tehnicianul Gheorghe Tadici a început deja pregătirile pentru disputa cu nemţoaicele.

El a pregătit mai bine de 30 de minute faza de apărare, pentru a anihila puternicii interi ai echipei lui Heine Jensen: Laura Steinbach, Nadja Nadgornaja, Susann Muller sau Evgenija Minevskaja. Anul trecut, la Euro 2012, tot la Novi Sad, Germania a trecut de România, în grupa principală, cu 25-23.

"Tricolorele" vor acum revanşa, mai ales că un succes în faţa nemţoaicelor le-ar asigura unul din primele locuri în grupă şi, implicit, un adversar mai facil în optimile de finală.

Citeşte şi pe pariori.ro. Click pe imagine.

598275-romania.jpg

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
oakland
oakland  •  09 Decembrie 2013, 20:21
Postat de gabrielaj pe 09 Decembrie 2013, 19:18

Sa joace tineretul sa vedem cum se descurca si rusine Tadici ca nu ai luat-o pe Melinda Geiger la lot ca merita. De abia astept sa o vad pe Dedu in poarta ,Paula are nevoie de urmasi.Hai ROMANIA!!!!!

Geiger? Vorbim doar ca să ne aflăm în treabă. Melinda nu vrea să vină la națională cât timp e Tadici antrenor. La fel și Florina Chintoan.

gabrielaj
gabrielaj  •  09 Decembrie 2013, 19:18

Sa joace tineretul sa vedem cum se descurca si rusine Tadici ca nu ai luat-o pe Melinda Geiger la lot ca merita. De abia astept sa o vad pe Dedu in poarta ,Paula are nevoie de urmasi.Hai ROMANIA!!!!!

lucianfocus
lucianfocus  •  09 Decembrie 2013, 19:09
Postat de liviuco pe 09 Decembrie 2013, 18:28

HahaSport.com-se vede destul de bine!

unde se vede bine fratica? la mine e cu purici :))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează