SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-BRAZILIA 28-33

Radu Voina: ”Am vrut foarte mult, dar am făcut greşeli nepermise”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 08:15

Chiar dacă a fost declarată jucătoarea meciului, Aurelia Brădeanu a declarat că şi-ar fi dorit mai mult ca România să cîştige meciul cu Brazilia.

"Mi-aş fi dorit să cîştige România, nu mă încălzeşte cu nimic că am ieşit jucătoarea partidei", a declarat Mika, autoare a 6 goluri. Handbalista de la Oltchim era foarte supărată. "Am greşit şi noi, le-am dat multe mingi uşoare, dar puteam noi să jucăm mult şi bine. Brazilia a avut ajutorul arbitrilor la toate meciurile. Cînd am pus presiune pe ele şi ne-am apropiat, arbitrii ne-au dat peste mîini. Dar asta este, Brazilia joacă acasă", a declarat Brădeanu.

"Am vrut foarte mult, dar am făcut greşeli nepermise. Ne gîndim la partea a doua a Campionatului, de unde totul se joacă pe viaţă şi pe moarte"
Radu Voina, antrenor România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
vera_rapid
vera_rapid  •  09 Decembrie 2011, 20:55

Voina, un sfat pt tine: DEMISIA Un sfat pt Hutupan: joaca te rog cu Dedu in poarta in seara asta! Sa o vedem si pe ea la lucru.

handbaltotal
handbaltotal  •  09 Decembrie 2011, 13:08

Ne bucuram anul trecut pt. medalia de bronz de la europene , acolo medalia era mult mai sralucitoare cu un antrenor adevarat ( gen : Thomas Ryde ) doar valoarea echipei n-ea dus pe locul 3. Anul acesta la mondiale ne lipseste Neagu Cristina= 50 % din echipa si se vede. Si fetele actuale s-au saturat sa il mai duca in spate pe dl. Voina si se "accedenteaza" pe capete. As dori daca se poate ca dl. Voina sa faca public tactica de joc a echipei nationale de la acest CM. ( SIGUR NU O VA FACE ) Dl. Gatu si dl. Voina ar trebui sa ceara public scuze pt. ca , cu o astfel de echipa valoroasa sa te zbati in mediocritate este ceva de neconceput. Ar trebui sa vina cu demisiile pe masa.

porcushor07
porcushor07  •  09 Decembrie 2011, 11:50

Asta e chestia cea mai usoara la handbal sa dai vina pe antrenor. Nu stiu d eunde pana unde crede romanul ca echipa asta e un fel de Barcelona in ale fotbalului si ca numai antrenorul o tine in spate. Pt cine nu a vazut meciul avem un portar mediu, ni-s praf pe extreme: Elisei a ratat din toate unghiurile si nu avea cu cine sa o schimbe, Varzaru se vede ca e in revenire si ne mai lipseste si Neagu. Pt mine antrenorul e cam ultimul vinovat pt ce joaca Romania, nu zic sa nu-l schimbe daca ar ajuta dar nu aia e buba mare a Rom la camp asta. Cu restul ne-am facut sg viata grea dar pe Brazilia in seara asta nu puteai sa o bati, poate in semifinale sa vedem arbitraj corect la meciurile Braziliei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează