SPORTURI  »  HANDBAL  »  INEDIT

FOTO Abia revenit în țară, Șumudică a apărut cu fularul în galerie » Imagini tari de azi

Marius Șumudică, 51 de ani, antrenorul lui Al-Raed, are câteva zile libere la dispoziție și a revenit în România, unde azi a asistat la meciul de handbal feminin din Liga Campionilor, Rapid - Storhamar, scor 27-25. +9   FOTO
Marius Șumudică, 51 de ani, antrenorul lui Al-Raed, are câteva zile libere la dispoziție și a revenit în România, unde azi a asistat la meciul de handbal feminin din Liga Campionilor, Rapid - Storhamar, scor 27-25.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 18:20 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 18:49

Marius Șumudică, 51 de ani, antrenorul lui Al-Raed, are câteva zile libere la dispoziție și a revenit în România, unde azi a asistat la meciul de handbal feminin din Liga Campionilor, Rapid - Storhamar, scor 27-25.

Prezent în Sala Polivalentă, Șumudică a făcut show în tribune. A cântat ca un ultras, cu fularul deasupra capului, și a luat parte la atmosfera impresionantă din această după-amiază. La final, jucătoarele Rapidului au sărbătorit succesul alături de fani, oferind imagini spectaculoase.

FOTO. Marius Șumudică, în galeria Rapidului cu fularul deasupra capului

+5 FOTO

Rapid, victorie entuziasmantă în grupele Ligii Campionilor

Campioana României continuă parcursul impecabil din grupele Ligii. S-a impus în duelul debutantelor după un meci de foc în Sala Polivalentă și se menține pe locul 2 în grupa B.

Clasamentul grupei Rapidului din Liga Campionilor

1. Gyor10p
2. RAPID10p
3. Metz9p
4. Esbjerg8p
5. Buducnost5p
6. Storhamar4p
7. Kastamonu2p
8. Lokomotiva Zagreb0p
  • primele două clasate se califică direct în sferturi;
  • locurile 3-6 se califică în optimi.

Citește și: 

Ruxandra Dragomir, reacție aspră în cazul Simona Halep: „Cine vrea pe piedestal o trișoare e liber să o facă! Nici de Sharapova sau Lance Armstrong nu ne închipuiam”

Darren Cahill, mesaj emoționant despre „cazul Simona Halep”: „Mereu am crezut în ea, acum mai mult ca niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
ceaiuri
ceaiuri  •  24 Octombrie 2022, 15:08

cand am fazut imaginea..am crezut ca a luat locul..ibericului

mihai041
mihai041  •  24 Octombrie 2022, 07:15

Unde este circul, fraților? A fost omul la un meci de handbal al Rapidului. Este Rapidist declarat. Acum îl judecați și pentru ce face omul în timpul lui liber? Sunteți de comă. Vă umpleți de penibil.

socratead
socratead  •  24 Octombrie 2022, 05:28

Este evident ca Sumudica are "***.. Rezultatele lui sunt mediocre de ani de zile dar ramane un "antrenor valoros". Minciunile lui sunt la fiecare doua propozitii dar ramane un om a carui parere este "ceruta, onesta si difuzata in presa".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează