SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRIM 30-24

VIDEO Adi Vasile, declarație curioasă: „Mă bucur că nu ne-am calificat direct” » Invită fetele la petrecere, dar Neagu îl temperează: „Nu facem nuntă”

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor +24   FOTO
Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor

Articol de , , - Publicat duminica, 24 martie 2024 19:41 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 22:45

CSM București - Krim Ljubljana 30-24. Adi Vasile (41 de ani), antrenorul bucureștencelor, a oferit prima reacție după calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor.

Handbalistele au repetat scorul din tur, iar Adi Vasile, tehnicianul echipei, a subliniat importanța acestui rezultat, ținând cont de faptul că CSM București s-a calificat pentru al nouălea an la rând în sferturile celei mai importante competiții din handbal. Antrenorul le dă liber fetelor la petrecere în această seară, dar de mâine atenția se mută pe Metz, următorul adversar din Ligă.

Totul despre adversara lui CSM București din „sferturile” Ligii Campionilor » Geniu pe bancă și lot plin de campioane mondiale
Liga Campionilor
Totul despre adversara lui CSM București din „sferturile” Ligii Campionilor » Geniu pe bancă și lot plin de campioane mondiale

VIDEO. Adi Vasile, după calificarea lui CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor: „Mă bucur că nu ne-am calificat direct, nouă nu ne face bine mult timp liber”

„Eu cred că este o bornă importantă pe care am reușit-o astăzi pentru un club care are 16 ani de existență, al nouălea an de calificare succesivă în sferturile de finală este un lucru important.

Cred că nu este despre a sărbători foarte mult, dar acest lucru trebuie gustat un pic și e important să bifăm aceste momente atunci când le reușim prin muncă, pentru că ele vor trece și cred că e bine de bifat un pic de petrecere în seara asta.

În primul rând a fost o dublă manșă deloc ușoară, chiar dacă rezultatul din deplasare ne-a pus într-o poziție bună pentru meciul retur. Ne doream să ieșim ca niște învingători, într-o atmosferă superbă în Sala Polivalentă. Au fost două meciuri cu presiune și culmea, ciudat, faptul că a fost același scor.

Meciurile astea au fost precum niște finale, sunt meciuri eliminatorii, complicate, de gestionat fiecare emoție, de abia acum putem vorbi despre Final Four, și de abia acum o să auziți de la mine despre „Final Four” pentru că acum ne luptăm pentru acest lucru și o să fie o luptă foarte puternică, complicată, dură, dar suntem pregătiți.

Cu siguranță Metz este o echipă puternică, și Krim este, nivelul Ligii din sezonul ăsta și sezonul trecut arată vreo 10-12 echipe foarte bune. Ne respectăm adversarul, și de abia așteptăm să ajungem în pregătirea meciului cu Metz, dar astăzi este doar despre a savura această victorie și atât. O să fie un sfert de finală intens, echilibrat, puternic.

Contează faptul că în acest moment este un alt tonus al competiției, o altă energie, mă bucur că am jucat un meci de play-off și că nu ne-am calificat direct în sferturi, pentru că nouă nu face bine mult timp liber”, a declarat Adi Vasile, la finalul mecului.

Cristina Neagu rămâne cu picioarele pe pământ după calificarea lui CSM București

Cristina Neagu (35 de ani), cea mai bună marcatoare a partidei, cu 7 reușite, a vorbit despre importanța meciului cu Metz. Handbalista nu se entuziasmează prea mult după acest succes și rămâne cu gândul doar la meciurile cu Metz, din „sferturile” Ligii Campionilor.

Adi Vasile, declarație curioasă: „Mă bucur că nu ne-am calificat direct” » Invită fetele la petrecere, dar Neagu îl temperează: „Nu facem nuntă”
Cristina Neagu, în timpul meciului CSM București - Krim, din „optimile” Ligii Campionilor

„Ne dorim să ajungem în Final Four, întâlnim o echipă bună (n.r. - Metz) şi ce poate face diferenţa e să fim exacte în atac şi apărare. Cred în şansa noastră, nu facem nuntă din această calificare, mai avem o lună până la sferturi.

Acum suntem bine, dacă jucam peste o săptămână sau două clar eram foarte bine, dar nu pot spune cum vom fi peste o lună. Încă Final Four-ul e departe, ne concentrăm pe următorul meci şi suntem all-in pentru meciul cu Metz”, a declarat Neagu.

Am făcut o partidă foarte, foarte bună. Concentrarea noastră a fost la un nivel maxim. Știam că va fi un meci foarte greu.

Sper că da (n.r. dacă echipa arată de Final Four). Mai este mult până acolo, ne așteaptă două partide foarte dificile cu Metz.

Cheia va fi la jocul de aici, de „acasă”, unde vom avea parte de sprijinul suporterilor. Trebuie să facem o partidă și mai bună în deplasare.

Putem câștiga împotriva oricui, la fel de bine cum putem suferi. Trebuie să rămânem concentrate și să evoluăm la cel mai înalt nivel. Avem șanse împotriva oricărei echipe.

Meciurile cu Metz vor fi precum două finale. Acum suntem foarte obosite.

-  Jennifer Gutierrez, a doua cea mai bună marcatoare a lui CSM București, cu 6 reușite, după calificare

VIDEO. Jennifer Gutierrez, fericită după calificarea lui CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor: „Avem șanse cu oricine!”

Citește și alte știri:

Calificare istorică! Brăila a sfidat toate calculele și s-a calificat în Final Four-ul European League la handbal feminin
EHF EUROPEAN LEAGUE
Calificare istorică! Brăila a sfidat toate calculele și s-a calificat în Final Four-ul European League la handbal feminin
CS Minaur Baia Mare, pas mare spre semifinalele EHF European Cup! » Victorie la 6 goluri acasă
EHF EUROPEAN CUP
CS Minaur Baia Mare, pas mare spre semifinalele EHF European Cup! » Victorie la 6 goluri acasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
viola_sempre
viola_sempre  •  25 Martie 2024, 14:50
Postat de emil1986 pe 25 Martie 2024, 11:30

Ati obosit, dar tot in spatele maretei STEAUA veti termina si anul acesta! :))

N-au cum sa termine in spatele Stelei pentru simplul fapt ca Steaua e in liga 2. 10 10sb, clona gigisto-albaneza care ne face de rusine an de an in Europa si ia cate 10 de la pescarii amatori sau de la Karagandy si-a aratat ”clasa” in meciurile directe cu Rapid. Desi clona fara nume, palmares, stadion, culori si sigla a fost sustinuta de arbitri, a esuat lamentabil. Rapid e noul Cfr in SuperLiga si le va provoca multa durere de cap gigistilor :)))))))

emil1986
emil1986  •  25 Martie 2024, 12:12
Postat de balderis pe 25 Martie 2024, 12:01

Nu în spatelei fîcîsîbîului suntem noi Rapid, ci în spatele arbitrilor, comisiilor și lpfeului care vă susțin !!! În meciul direct n-au ce să facă și de aia v-o tragem, consecutiv și consecvent !

Ha, ha, ha!!!! Cea mai avatajata echipa de arbitraje se plange de acestia???!!!! Tipic celor frustrati ca n-au facut mai nimic, cu precadere in perioada echipei falimentate. Actuala echipa nu se pune. E infiintata de prea putin timp. Nici 7 ani de acasa nu-i are. :))

balderis
balderis  •  25 Martie 2024, 12:01
Postat de emil1986 pe 25 Martie 2024, 11:30

Ati obosit, dar tot in spatele maretei STEAUA veti termina si anul acesta! :))

Nu în spatelei fîcîsîbîului suntem noi Rapid, ci în spatele arbitrilor, comisiilor și lpfeului care vă susțin !!! În meciul direct n-au ce să facă și de aia v-o tragem, consecutiv și consecvent !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează