SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV-HCM ROMAN 26-21 (ÎN TUR: 21-22)

Recital Zamfir! Corona Brașov a trecut de HCM Roman și s-a calificat în sferturile Cupei EHF

Cristina Zamfir și colegele ei își vor afla marți adversarul din
Cristina Zamfir și colegele ei își vor afla marți adversarul din "sferturi" // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 00:00

Corona s-a calificat în sferturile Cupei EHF grație evoluției senzaționale a interului stînga Cristina Zamfir, autoare a 11 goluri.

Corona a cîștigat "războiul" fratricid din Europa cu moldovencele de la HCM Roman. Ardelencele au avut mare noroc cu Cristina Zamfir, interul stînga care a fost practic imposibil de oprit. 11 goluri a reușit Cristina, golgeterul echipei brașovene și în Liga Națională.

HCM Roman a mizat tot pe ucraineanca Glibko, autoare și ea a 9 goluri, dar fosta jucătoare de la CSM a fost prea puțin susținută de coechipiere. La Corona, pe lîngă Zamfir, au mai ieșit în evidență și Pricopi, Chiper, Cartaș, dar și portarul Denisa Dedu.

A fost un meci extrem de disputat, în care ambițiile au fost extrem de mari. Poate și de aici cele 13 eliminări de două minute dictate de arbitrele maghiare Pech și Vagvolgyi.

Corona accede în "sferturile" Cupei EHF după o pauză de șapte ani. În 2009, Rulmentul era eliminată dramatic în semifinale de ibericele de la Itxako, scor general 50-51.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează