SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Roibu cere părerea jucătoarelor prin bileţele anonime » Pe cine vreţi antrenor?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 20:34

Managerul Oltchimului, Constantin Roibu, pune azi jucătoarele să scrie pe bileţele pe cine doresc ca tehnician. Le va şi asculta preferinţele?

Oltchim Rm. Vîlcea are antrenor. Selecţionerul Radu Voina a preluat echipa după demiterea Anjei Andersen, pe 3 martie 2011. Chiar managerul Constantin Roibu a insistat pe lîngă tehnician pentru a reveni la cîrma campioanei României. Oltchim a ratat calificarea în semifinale, iar la Vîlcea s-a încercat formarea unui team competitiv pentru viitorul sezon. Roibu a avut două întrevederi cu jucătoarele şi a stat de vorbă cu acestea despre trecut, prezent şi viitor. "Vreau să ştiu ce v-a lipsit la echipă, de ce nu s-a realizat obiectivul? Trebuie să învăţăm din greşeli", le-a spus Roibu.

Managerul le-a transmis fetelor că ştie că atmosfera la echipă nu a fost una bună pe parcursul anului. "Sînteţi împărţite în grupuri, nu formaţi o echipă! În plus, sînteţi prea multe. Asta e vina conducerii. Nu puteţi să vă antrenaţi, nu puteţi să faceţi antrenamente normal", a adăugat Roibu, care a lăsat să se înţeleagă că la finalul actualului sezon mai multe jucătoare vor trebui să plece de la echipă.
A pus apoi în discuţie şi situaţia antrenorului. "Uite, cînd ne vedem data viitoare, o să vă dau nişte bileţele şi creioane şi fiecare din voi va scrie pe cine vrea antrenor. Nu trebuie să scrieţi şi numele vostru, ca să nu ziceţi că sînt subiectiv". Azi, întrevederea mult aşteptată va avea loc la Vîlcea. Pe cine vor trece pe bileţele handbalistele Oltchimului?

Două grupuri: unul pro-Anja, altul pro-Voina
Lotul Oltchimului este în momentul de faţă împărţit în două tabere. Cîteva dintre handbaliste fac tot posibilul pentru readucerea Anjei Andersen la echipă, iar celelalte nici nu vor să audă de daneză, dorind să continue cu Radu Voina. Între cele care o doresc pe Anja Andersen se numără Neagu, Vizitiu, Beşe, Ozel şi Pidpalova. Pro-Voina sînt Ionela Stanca, Iulia Curea, Adina Fiera, Steluţa Luca, Valentina Elisei. Sînt şi jucătoare indecise, dar şi cîteva care nu au preferinţe. Rămîne de văzut cine va avea cîştig de cauză şi dacă managerul Roibu chiar va ţine cont de părerea jucătoarelor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
parigi2010
parigi2010  •  05 Mai 2011, 18:46

cine imi poate spune exact cind e meciul la galati? pe 7 sau pe 8 mai? as vrea sa merg acolo... multam .

1737
1737  •  02 Mai 2011, 22:02

Oare cei din conducerea clubului Oltchim, daca tot citesc mizeriile lui ursescu, citesc macar pe diagonala si comentariile cititorilor? E clar pentru domniile lor ca NU IL MAI VREM PE VOINA ANTRENOR?! De fapt, NU L-AM VRUT NICIODATA!!!! ADUCETI-O PE ANJA INAPOI!!!!!

suporter_valcean
suporter_valcean  •  02 Mai 2011, 21:47

OLTCHIM- Comunicat de presa: "Referitor la articolul din Gazeta S. “Roibu cere părerea jucatoarelor prin bilețele anonime, pe cine vreti antrenor?” va comunicam faptul ca informatiile care fac obiectul acestui articol sunt nefondate, fiind doar păreri personale ale semnatarului acestuia, domnul Ursescu. In ceea ce privește”situatia antrenorului”, aceasta este foarte clara: antrenorul echipei vâlcene este domnul Radu Voina. Mentionam faptul ca nu este pentru prima dată, cand domnul Ursescu face afirmatii nefondate la adresa Clubului "Oltchim", a conducerii dar și a jucatoarelor acestuia. Aceste afirmații nu fac decât sa aduca prejudicii echipei vâlcene dar si handbalului ro

Vezi toate comentariile (12)
Comentează