SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL CARPAŢI

România a trecut uşor şi de Polonia » Victorie. De aşteptat

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

"Naţionala" României s-a impus în al doilea joc la "Trofeul Carpaţi" în faţa unei echipe a Poloniei care a dat maximum.

Diferenţă netă de valoare între reprezentativele Poloniei şi României. De altfel, din ultimele 15 întîlniri directe, adversarele "tricolorelor" au cîştigat una singură!

Aseară, la Drobeta Turnu-Severin, româncele au continuat tradiţia. Au început lansat disputa, conducînd cu 4-0, 10-4 şi 13-8. Pe fondul relaxării însă, polonezele s-au apropiat la un singur gol, 14-13, minutul 23, dar la cabine România a intrat în avantaj: 17-13.

Antrenorul Radu Voina a privit calm de pe bancă şi a căutat să le trimită pe teren pe toate cele 16 handbaliste trecute pe foaia de joc. Nici în faţa rezervelor însă, Polonia nu a făcut faţă, diferenţa pe tabelă crescînd continuu. S-a terminat 32-24, un meci fără emoţii pentru românce, care au bifat al doilea succes la "Trofeul Carpaţi", după 37-24 în prima zi contra Macedoniei.

"Evoluţia a fost oscilantă, au fost şi lucruri bune, şi mai puţin bune, dar, una peste alta, am avut un meci util de pregătire. Nu sînt mulţumit de ritmul în care jucăm încă, aş vrea mai multă viteză, dar vom remedia şi această problemă", a declarat antrenorul Radu Voina.

Revanşa cu Ucraina
România va întîlni azi, de la ora 12:30, în ultimul meci la "Trofeul Carpaţi", reprezentativa Ucrainei. Cele două formaţii au făcut parte din aceeaşi grupă pentru Euro 2010, calificîndu-se împreună. În meciurile directe însă, după egalul din Ucraina, 27-27, România a pierdut pe teren propriu, 35-36, şi a terminat doar pe locul doi. "De data aceasta e un meci amical, dar, normal, ar trebui să le ambiţioneze pe fete acea înfrîngere suferită la Buzău şi să joace cu mai multă ambiţie", a spus Radu Voina. Ucraina a terminat la egalitate cu Polonia, 28-28, şi a învins Macedonia la "Trofeul Carpaţi", 34-28.

România    32
Geiger 7, Elisei 4, Chintoan 4, Neagu 3, Stanca 3, Fiera 2, Curea 2, Han 2, Moldovan 2, Tivadar 1, Paraschiv 1, Ţăcălie 1. Antrenor: Radu Voina

Polonia    24
Niedwiedz 8, Stachowska 5, Semeniuk 3, Jedriczek 2, Zalecna 2, Leskiewicz 2, Zalewski 2. Antrenor: Kim Rasmussen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează