SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA ARE UN NOU SELECŢIONER!

România are un nou selecţioner, Petru Ghervan

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2009 00:00

Suceveanul Petru Ghervan este noul antrenor al Echipei Nationale de handbal masculin a Romaniei. Dupa ce a fost secundul lui Omer, iar apoi interimar, actualul director tehnic al Universitatii a fost numit antrenor principal al tricolorilor.

Luni a avut loc o sedinta in care antrenorii din Liga Nationala, cei de la loturile nationale si responsabilii din Federatie au confirmat numirea lui Petru Ghervan in functia de antrenor al Echipei Nationale de handbal masculin a Romaniei. In cadrul Comisiei Tehnice s-au stabilit obiectivele, iar la sfarsitul saptamanii urmeaza a fi fixata durata mandatului. Intervievat telefonic, Petru Ghervan a explicat ce l-a facut sa se razgandeasca si sa accepte pana la urma functia de antrenor principal.

“Am ezitat deoarece, fiind antrenor secund la vremea, aceea faceam parte din alta structura. Acum este altceva, am suficiente parghii pentru a-mi putea desfasura activitatea.
Ca secund nu-ti poti impune autoritatea la nivelul obiectivelor pe care le urmaresti. Pana la urma, nimeni nu poate refuza aceasta functie indiferent ce cariera are in spate”, a marturisit Petru Ghervan.

Prioritatile noului selectioner se refera la stabilirea unor relatii cat mai apropiate cu sportivii, cluburile si antrenorii din handbalul romanesc: “Unul dintre obiective ar fi clarificarea raporturilor dintre sportivi, cluburi si Echipa Nationala. Totodata avem in vedere alinirea noastra ca joc la ceea ce este in handbalul european la ora aceasta. Practic, ar fi un joc asemanator cu cel al Universitatii Suceava, dar cu jucatori din Echipa Nationala, care au o valoare mult mai ridicata pe unele posturi”.

Sursa: GazetaSv.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  14 Octombrie 2009, 16:44
Postat de pe 14 Octombrie 2009, 16:42

Federatia a facut alegerea perfecta.Ghervan a facut din CSU Suceava o echipa mare.Are valoare.Poate aduce nationala din nou intre valorile europene si mondiale.

Kily esti pe alta lume. Tu nu stii nimic despre handbal.Rusine.

 •  14 Octombrie 2009, 16:42
Postat de kily pe 13 Octombrie 2009, 19:00

Domnule Gatu, SA VA FIE RUSINE!

Federatia a facut alegerea perfecta.Ghervan a facut din CSU Suceava o echipa mare.Are valoare.Poate aduce nationala din nou intre valorile europene si mondiale.

 •  13 Octombrie 2009, 19:16

bv dl ghervan

Vezi toate comentariile (5)
Comentează