SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CEHIA, AZI, 18:30, TELEKOM, GSP.RO

ROMÂNIA - CEHIA, azi 18:30 // "Tricolorele" sunt văzute drept favorite certe: "România e deja în sferturi! Cehia nu e organizată"

Articol de - Publicat luni, 11 decembrie 2017 08:40

România - Cehia se joacă azi, de la ora 18:30, în "optimile" Campionatului Mondial de handbal. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport.

  • Marian Ursescu, specialistul GSP în handbal feminin, este în Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României.

România joacă în această seară, la Leipzig, cel mai important joc la Campionatul Mondial actual. ”Tricolorele” au câștigat grupa A, în timp ce cehoaicele au prins locul 4 în grupa B, ultimul care ducea în ”optimi”.

Linnea Torstensson, Camyle Ayglon Saurina, Bella Gullden, Gnosianne Niombla și Kim Rasmusen văd România în sferturile Campionatului Mondial din Germania. Jucătoarele care au evoluat în România sau care încă activează în Liga Națională le țin toate pumnii ”tricolorelor”. Mai mult de atât, dau aproape sigură victoria lor în întâlnirea cu Cehia. Bookmakerii dau și ei România clar câștigătoare.

Expert la televiziunea suedeză TV4, cea care transmite Campionatul Mondial, Linnea Torstensson, care acum evoluează în Franța, la Nice, după trei ani petrecuți la CSM București, e categorică. "România e deja în sferturi. Cehia nu e o echipă organizată. O au pe Luzumova, dar, dacă ai reușit să o anihilezi, jocul Cehiei e încheiat", spune Linnea, care a comentat aseară și victoria categorică a echipei sale în fața Sloveniei: "Îmi lipsește naționala, dar fetele joacă foarte bine. Cred că e o mare oportunitate de a ajunge în semifinale. Danemarca are o echipă bună, dar cred în șansa Suediei".

"Cehia e o echipă bună, dar cred în jucătoarele românce. Atunci când o ai pe Neagu pe teren, nu poți fi decât favorit", spune și Gnonsiane Niombla, interul stânga de la CSM București.

Fostul antrenor al lui CSM, acum selecționer al Ungariei, Kim Rasmussen, a fost eliminat de la CM de Franța. Nu știe dacă va mai rămâne antrenor, dar își face planuri de viitor. "Obiectivul e acela de a duce Ungaria la Tokyo, în 2020", spune danezul. Tehnicianul care a câștigat cu Cehia, 30-29, în grupă vede și el clar România favorită. "Dacă vor trata serios jocul, nu vor fi probleme. Cehia nu poate juca 60 de minute la nivelul româncelor", spune Kim.

Bella Gullden știe echipa României, dar nu a văzut-o încă la Mondialul în Germania. "Judecând doar după rezultate, România e favorită. Mi-aș dori să ne întâlnim în finală, de ce nu?", supralicitează centrul lui CSM București, o jucătoare extrem de iubită în România.

Stâlpul apărării Franței, Camille Ayglon Saurina, vede și ea România în sferturile de finală: "Am urmărit Cehia în meciul cu Ungaria. România e clar favorită. Noi am bătut România, dar să nu uităm că nu a jucat Neagu. Ori Neagu reprezintă foarte mult pentru echipa voastră".

1.29este cota de victorie a României la meciul cu Cehia. Adversarele au 4.30 pentru un succes, iar egalul e cotat la 9,75

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10211606950704430
Corina Lotte  •  11 Decembrie 2017, 18:54

nu reusesc sa vad meciul,imi dati o adresa?

446194735563038
Cony Nick  •  11 Decembrie 2017, 17:51

pentru a vedea în direct acest joc încercati aceastav adresa de internet: sportdeutschland.tv ... succes

446194735563038
Cony Nick  •  11 Decembrie 2017, 17:49

succes România! ... Cehia nu va fi o problema ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează