SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SLOVENIA 31-28

ROMÂNIA - SLOVENIA 31-28. România nu cedează! Aneta Udriștoiu, după încleștarea câștigată cu Slovenia: "Pornim totul de la zero!"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 19:43

Aneta Udriștoiu a reușit un meci excelent pe extrema dreapta, în a doua dispută  de la Mondialul din Germania, 31-28 cu Slovenia, având o eficacitate de sută la sută.

*Marian Ursescu, specialistul GSP în  handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

A marcat de patru ori, aducând liniștea prin ultimul său gol, în minutul 60, când a trimis România la trei goluri diferență pentru prima dată în meci, 30-27.

"A fost un meci foarte dificil. Mă bucur enorm că nu am cedat, că am demonstrat că suntem unite și că atunci când luptăm toate, în echipă, suntem greu de învins", a declarat Aneta.

Extrema de la CSM București a spus că, la pauză, tactica echipei în apărare a fost schimbată.

"Trebuia să o anihilăm pe Gros și ne-am apărat mai avansat la ea. Nu trebuia să ajungă mingea la ea în apropierea liniei de la 9 metri. Mă bucur că ne-am descurcat și că am terminat cu victorie", a adăugat Udriștoiu.

"Am avut emoții și am în continuare. Dar am încredere în echipă, în forțele noastre. Urmează o zi de pauză, ne vom recupera și pornim totul de la zero. Cu Spania va fi și mai greu, dar sper să mai ridicăm nivelul jocului", a încheiat Aneta.

PROGRAM

05.12 - ora 21:30 România-Spania
07.12 - ora 19:00 România-Angola
08.12 - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. Spania 4p 
2. România 4p 
3. Franța 2p
4. Slovenia 2p
5. Angola 0p, 6 
6. Paraguay 0p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează