SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - UNGARIA 29-31

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // Mezina cu tupeu: "Am încercat să ţinem de minge, ştiam că ne ajută rezultatul!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 22:45

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalale Campionatului European de handbal feminin. Cristina Laslo a povestit cum a trăit din teren ultimele minute, mai ales că ea a ratat ultima aruncare de la 7 metri.

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații.
  • România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța - Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
  • Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris. 

Cristina Laslo a jucat aseară 55 de minute. A fost trimisă pe postul de inter dreapta şi s-a descurcat destul de bine. La ultima fază, cu 10 secunde înainte de final, clujeanca a executat o aruncare de la 7 metri. A ratat însă, trimiţând mingea în bara transversală. Rataseră până atunci şi Neagu, şi Buceschi şi Elisei.

Executantă de astfel de lovituri la Buducnost, emoţiile au copleşit-o şi pe campioana mondială de tineret.

"Am început bine, am avut cinci goluri avantaj, dar apoi au venit peste noi. A fost un meci de care pe care, între România şi Ungaria nu va fi niciodată un altfel de meci, indiferent în ce fază a competiţiei va avea loc", a declarat Laslo.

Pe final, Laslo a spus că fetele ştiau că pot pierde la maximum două goluri diferenţă. "Ni s-a spus. De asta am şi încercat să ţinem de minge, să nu le mai dăm ocazia să marcheze".

"E greu să vezi un astfel de meci!"

Cristina e convinsă că la fel de greu le-a fost şi fanilor, din faţa televizorului sau din tribună. "Nu e foarte distractiv să trăieşti un astfel de meci. Dar asta e situaţia, toate echipele joacă la un Campionat European. Mai ales acum, că s-a arătat că Norvegia nu mai domină de una singură şi poate fi învinsă", a adăugat Cristina.

CITEȘTE ȘI:

ROMÂNIA - UNGARIA 29-31 // VIDEO + FOTO Pierdem, dar suntem 99 la sută calificați în semifinalele Campionatului European » Scenariul HORROR prin care putem rata faza următoare

FOTO URLET DE DURERE al Cristinei Neagu! Accidentare GRAVĂ pe final de meci cu Ungaria! A fost dusă de URGENȚĂ la spital

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  13 Decembrie 2018, 10:17

Cristina laszlo si Elisei au executat foarte prost ultimele 2 penaltiuri,care ar fi diminuat tensiunea din meci.Fetita asta are multe de invatat despre jocul de handbal si niciodata n-o sa ajunga in vecii vecilor la nivelul lui Neagu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează