SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

S-a mutat la mare! » Valentin Ghionea a semnat cu HCM Constanţa

Valentin Ghionea va trebui să-l asculte de acum pe Ion Crăciun
Valentin Ghionea va trebui să-l asculte de acum pe Ion Crăciun

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 21:14

HCM Constanţa l-a achiziţionat pentru un sezon pe Valentin Ghionea, extrema dreaptă a "naţionalei".

Campioana României a dat o mare lovitură pe piaţa transferurilor, achiziţionîndu-l pe Valentin Ghionea, extrema dreaptă a naţionalei României. Dorit de mai multe grupări puternice de peste hotare, jucătorul în vîrstă de 27 de ani a semnat un contract valabil pe un sezon şi s-a prezentat ieri la reunirea lotului.

"Oferta primită de la HCM a fost extrem de bună. A contat mult faptul că voi fi coleg cu mare parte dintre componenţii echipei naţionale şi nu voi avea probleme de adaptare. Am venit la Constanţa pentru şansa de a juca în Liga Campionilor şi mi-am propus să cîştig primul titlu de campion din cariera mea. Am mai fost în tratative cu polonezii de la Wisla Plock şi cu ungurii de la MKB Veszprem, dar nu am ajuns la un acord şi nu mai aveam timp de pierdut", a spus Ghionea. "Este un jucător cu experienţă, care ne poate ajuta atît în campionat, cît şi în lupta din Liga Campionilor, a adăugat antrenorul Ion Crăciun.

Cealaltă noutate de la reunirea constănţenilor a fost interul stînga Călin Hagiu, transferat în această vară de la Universitatea Cluj. În această vară, HCM s-a despărţit de cinci jucători, Timuszin Schuch (pivot), la MKB Veszprem, Alexandru Dimache (centru), Florin Nicolae (interul stânga), ambii la Petrolul Ploieşti, Silviu Băiceanu şi Răzvan Enescu, ambii la final de contract.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează