SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

S-au tras la sorți meciurile din Final Four » Buducnost-Vardar în semifinale!

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 00:00

Buducnost-Larvik e finala care se configurează în Liga Campionilor în acest sezon. Sînt singurele echipe neînvinse în cele 14 jocuri de pînă acum.

Handbal. Ieri a avut loc tragerea la sorți a partidelor din semifinalele Final Four-ul Ligii Campionilor la feminin. HCM Baia Mare nu a reușit calificarea, dar românii o pot susține pe Cristina Neagu în tentativa ei de a cuceri trofeul.

Neagu e golgeterul Ligii, cu 92 de reușite pînă acum, și echipa sa, Buducnost Podgorica, e cotată cu prima șansă la primul loc.

Conform tragerii de la Moholy-Nagy University Budapesta, Buducnost Podgorica va întîlni Vardar Skopje, în semifinale, iar Dinamo Volgograd va juca împotriva norvegiencelor de la Larvik.

Buducnost și Vardar s-au mai întîlnit și anul trecut în semifinale, la Final Four, muntenegrencele cîștigînd atunci cu 22-20. Și în faza grupelor cele două formații au fost adversare, Buducnost cîștigînd cu 23-17 și terminînd la egalitate, 24-24 la Skopje.

Larvik și Dinamo s-au întîlnit de 6 ori în Liga Campionilor, de-a lungul timpului, norvegiencele cîștigînd de 5 ori! Final Four-ul Ligii se va disputa pe 9-10 mai, în Laszlo Papp Arena din Budapesta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează