SPORTURI  »  HANDBAL  »  VOLGOGRAD - HCM BAIA MARE (SÎMBĂTĂ, 14:00, GSP.RO, DIGI2, DOLCE1)

Sînt favorite! » Casele de pariuri cred în calificarea handbalistelor de la HCM Baia Mare în Final Four

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2015 00:00

Chiar dacă au cîştigat la doar două goluri diferenţă în tur, 25-23, băimărencele sînt cotate cu prima şansă la calificare de către book-makeri.

Baia Mare e în faţa unui succes istoric! Campioana României e doar la 60 de minute de calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Maramureşencele au de apărat în Rusia succesul incredibil obţinut în ultimul minut, în partida tur, 25-23!

Surprinzător, în ciuda faptului că Dinamo Volgograd evoluează pe teren propriu şi a jucat mult mai bine la Baia Mare, favorită pentru calificare e HCM! Book-makerii caselor de pariuri văd campioana României capabilă să păstreze avantajul de două goluri,

În meciurile de pînă acum din Ligă, din cele şase deplasări, HCM Baia Mare a pierdut trei şi a cîştigat trei. De partea cealaltă, Dinamo Volgograd a pierdut şi ea două meciuri pe teren propriu şi a terminat un joc la egalitate, avînd tot trei succese.

1,45 e cotapentru victorie a celor de la Dinamo Volgograd, în jocul retur. Baia Mare are 3,4 la un succes, iar egalul e cotat cu 10

1,68 e cotade calificare pentru HCM Baia Mare, în timp ce rusoaicele au 2,03

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
rozu
rozu  •  10 Aprilie 2015, 09:16

pariati pe o victorie a rusoaicelor la minim 10 goluri diferenta! este succes garantat, bani siguri...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează