SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Salvată de fiică! Brașovul a revenit incredibil în meciul cu Zalău, 26-25

La 17 ani, Sorina Târcă a marcat 16 goluri în primele 4 etape din Liga Națională, având evoluții constant bune // FOTO fanhandbal/facebook
La 17 ani, Sorina Târcă a marcat 16 goluri în primele 4 etape din Liga Națională, având evoluții constant bune // FOTO fanhandbal/facebook

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Sorina Târcă a marcat golul victoriei, iar echipa pregătită de mama sa, Mariana, are maximum de puncte.

Duel de cinci stele între băncile tehnice ieri, la partida dintre Corona Brașov și HC Zalău. Rivalitatea dintre Mariana Târcă și Gheorghe Tadici și-a consumat un nou episod.

Un meci al orgoliilor, al marilor ambiții, chiar dacă nici Brașovul și nici Zalăul nu mai au echipele care să se bată la titlu, ca în trecut.
Plecate din postura de favorite, a trebuit ca brașovencele să alerge tot meciul în spatele sălăjencelor. Portarul Paula Vișan, dar și interii Drăguț, Tămaș și Bloj au ținut Zalăul în avantaj 59 de minute!

Gheorghe Tadici a stat liniștit pe bancă până în ultimele secunde, apoi a luat foc, uitându-se cum echipa sa a pierdut toate punctele!

A fost 24-20 pentru Zalău și 26-25, golul victoriei venind din brațul puștoaicei de 18 ani, Sorina Târcă! Fiica Marianei Târcă a trimis mingea direct în vinclu când mai erau 14 secunde de joc, iar Zalăul nu a mai putut face nimic.

Reproșuri la arbitri

Mariana Târcă a declarat că se simte mândră, atât ca mamă, cât și ca antrenoare, pentru reușitele fiicei sale și, deși echipa sa are maximum de puncte după 4 etape, nu se gândește decât la a forma o echipă la Brașov.

De partea cealaltă, Gheorghe Tadici a fost foarte scurt la microfonul TVR, după meci: "Acest arbitru, Tavi Fâneață sau cum îl cheamă, ar trebui să ne lase! E prea greu sportul ăsta pentru el! De ce ne-a dat eliminare de două minute când conduceam cu un gol?" a fost declarația lui Tadici. Partida a fost condusă de Octavian Fâneață (Arad) și Ștefan Hendrea (Maramureș).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  28 Septembrie 2016, 10:21

Nene Tadici, niciodata n-ai stiut sa-ti feliciti oponentii. De unde ai mostenit caracterul asta? De la mama sau de la tata? (din curiozitate)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează