SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFERURI

Şapte transferuri la Baia Mare » Întăriri şi la echipa masculină de handbal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 21:59

HCM Baia Mare are planuri mari pentru sezonul viitor. Echipa care a terminat pe locul 8 în Liga Naţională a făcut nu mai puţin de şapte transferuri pînă în acest moment.

În plus, pe banca tehnică, din sezonul actual, va sta danezul Lars Walther, cel care a pregătit în cariera sa, printre altele, pe TV Emsdetten (Germania), Gorenje Velenje (Slovenia) sau Wisla Plock (Polonia).

Au semnat cu echipa maramureşeană, pînă acum, Steffen Stegavik (Norvegia, inter stînga), Janko Kevici (Croaţia, centru), Patricio Martinez Chavez (Chile, extremă dreapta), Antonio Pribanici (Croaţia, pivot), Milan Mirkovici (Serbia, inter dreapta), Răzvan Pop (portar) şi Ivan Milas (Bosnia, inter stînga).

Se vorbeşte şi de un transfer sonor la Baia Mare, cel al ungurului Nikola Eklemovici, fost jucător la Veszprem şi Wisla Plock, după ce acesta a vizitat oraşul maramureşean în ultimele zile. HCM va avea drept obiectiv participarea într-o cupă europeană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
glorie
glorie  •  11 Iunie 2014, 22:52

Mi se pare mie sau se misca lucrurile la handbal masculin? Au fost vanduti niste jucatori in campionate puternice, si sunt mai multe cluburi care aduc jucatori straini. Pe langa acestia, romanii pot creste. Pot fi crescuti altii. E important pentru nationala sa avem jucatori in Vest.

saramago
saramago  •  11 Iunie 2014, 14:58

E foarte bine ca Minaur isi pregateste un lot puternic pentru sezonul urmator. Totusi, dragi redactori de la Gazeta, fiti mai atenti cu informatiileȘ Minaur a incheiat pe locul 9, nu pe 8 ultima editie a LNH!

rdanutz
rdanutz  •  11 Iunie 2014, 10:14

Fost-ai lele cat ai fost ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează