SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Sărbătoare la Constanţa » HCM a celebrat alături de suporteri cel de-al optulea titlu din istoria clubului

Constănţenii s-au pozat mîndri la final cu trofeul, aşa cum o fac de trei ani consecutivi Foto: Sorin Danielciuc (Telegraf Constanţa)
Constănţenii s-au pozat mîndri la final cu trofeul, aşa cum o fac de trei ani consecutivi Foto: Sorin Danielciuc (Telegraf Constanţa)

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 22:04

Jucătorii de la HCM Constanţa au încheiat ieri această ediţie a Ligii Naţionale cu o victorie pe teren propriu în faţa celor de la Poli Timişoara, 31-22.

Apoi a început sărbătoarea cu confeti şi baloane alb-albastre. O sărbătoare pentru cel de-al optulea titlu din istorie. Constănţenii au primit Cupa, tricourile şi medaliile de campioni pentru un titlu de care erau siguri cu trei etape înainte de final. "Dedicăm acest trofeu suporterilor care au fost mereu alături de noi. Al optulea trofeu pentru al optulea jucător. După această sărbătoare trebuie să ne concentrăm ca să devenim prima echipă masculină din România care face eventul timp de trei sezoane consecutive", a spus portarul Mihai Popescu.

În faţa a 1000 de suporteri, antrenorul Zvonko Sundovski s-a bucurat alături de jucători pentru primul trofeu cucerit în România. "Sînt foarte fericit, a fost greu să ajungem pînă aici. Sezonul nu este încheiat şi ne dorim să triumfăm şi în Cupă. Apoi ne vom gîndi la viitor şi la Liga Campionilor", a spus macedoneanul. Cupa României se joacă la Braşov, în perioada 17-19 mai.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
robert1205
robert1205  •  12 Mai 2013, 09:23

DOAR HCM Constanta conteaza in handbalul masculin romanesc, Steaua este in divizia B si Dinamo codasa in liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează